Life

Program Lidl, Kaufland, Carrefour, Profi și Mega Image de Rusalii 2023. Orarul de funcționare al marilor magazine

Program Lidl, Kaufland și Mega Image de Rusalii 2023. Cum arată orarul de funcționare ar marilor magazine în acest weekend?
30.05.2023 | 11:27
Program Lidl Kaufland Carrefour Profi si Mega Image de Rusalii 2023 Orarul de functionare al marilor magazine
Program Lidl, Kaufland și Mega Image de Rusalii 2023. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Program Lidl, Kaufland și Mega Image de Rusalii 2023. Marile magazine din România au publicat deja orarul de funcționare pentru următoarele zile. Cei care vor să meargă la cumpărături, ar fi bine să știe în ce interval orar pot face acest lucru.

Program Lidl, Kaufland și Mega Image de Rusalii 2023

După cum știm deja, de Rusalii, angajații de la stat se bucură de două zile libere. Conform Codului Muncii, este vorba despre ziua de 4 iunie, care pică anul acesta duminică și 5 iunie, ziua de luni.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ziua de 1 iunie, Ziua Copilului și ziua de 2 iunie sunt și ele libere de la stat. Drept urmare, numeroși angajați din România se vor bucura de o minivacanță pe măsură. Ce se întâmplă însă cu programul Lidl, Kaufland sau Mega Image de Rusalii?

Marile magazine din România vor funcționa în mare parte după un program normal în minivacanța de Rusalii. Iar aici vorbim atât despre program Lidl, Kaufland, cât și Mega Image. Conform informațiilor de pe site-ul oficial, Lidl nu a publicat un program oficial de Rusalii.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, magazinele Lidl din România vor funcționa cel mai probabil duminică, în prima zi de Rusalii în intervalul 08:00- 20:00, iar luni în intervalul orar 07:00- 22:00.

În ceea ce privește programul de funcționare al magazinelor Kaufland, nici aici nu există momentan modificări. Acestea se deschid începând cu orele 07.00 și se închid la orele 22.00. Astfel, românii pot merge liniști la cumpărături.

ADVERTISEMENT

Orarul de funcționare al magazinelor Carrefour și Profi

Nici magazinele Mega Image nu au un program diferit de funcționare de Rusalii. Astfel, acestea se deschid duminică la 07.30 și se închid la 22.00. Cele cu program non-stop pe de altă parte vor funcționa așa cum le știm.

Lanțul de magazine Profi din România va funcționa și el după un program normal de Rusalii. Duminică, 4 iunie, magazinele se deschis la ora 08.00 și se închid la 23.00. La rândul lor, magazinele Profi Super cu program non-stop funcționează și ele normal.

ADVERTISEMENT

Nici Carrefour nu are un program special de Rusalii. Magazinele se deschid deci la ora 07.00 și se închid la 22.00, atât duminică, cât și luni. Sunt însă anumite magazine care se vor deschide de la ora 08.00, în funcție de zonă.

Magazinele Auchan, dar și Cora nu au modificat nici ele programul de funcționare până acum. Astfel, clienții pot merge la cumpărături atât în prima cât și în cea de a doua zi de Rusalii anul acesta pentru a-și achiziționa toate cele necesare. 

ADVERTISEMENT