Carousel hot news

CFR-DINAMO. Contra, nemulţumit de programul din Liga 1. Atacă FRF şi LPF: “Nu suntem băgaţi în seamă!”

Deşi s-a renunţat la Cupa Ligii pe motiv că sezonul competiţional este prea încărcat, s-a introdus o etapă intermediară înainte de săptămâna europeană, iar acest lucru îi afectează în...
Autor: Iuliana Spirache | 10.08.2017 | 14:20
CFR-DINAMO. Contra, nemulţumit de programul din Liga 1. Atacă FRF şi LPF:

Deşi s-a renunţat la Cupa Ligii pe motiv că sezonul competiţional este prea încărcat, s-a introdus o etapă intermediară înainte de săptămâna europeană, iar acest lucru îi afectează în mod direct pe cei de la FCSB şi Viitorul Constanţa, care au de jucat 4 meciuri în mai puţin de două săptămâni.

Cosmin Contra, antrenorul formaţiei FC Dinamo Bucureşti, a sărit la “gâtul” celor de la LPF şi FRF, care obligă echipele din Liga 1 să joace mai multe meciuri în august, deşi temperaturile din această lună sunt foarte ridicate.

PROGRAM LIGA 1. “Este o părere unanimă a tuturor antrenorilor!”

“Etapa asta intermediară pusă de federaţie şi de ligă e inacceptabilă din toate punctele de vedere. Dacă s-a scos Cupa Ligii cred că facem lucrurile cum nu ar trebui să le facem. Este o părere unanimă a tuturor antrenorilor, indiferemt dacă joacă în cupele europene sau nu. Să pui în luna august la 40 de grade etapă intermediară, când multe echipe vin după meciuri foarte grele, din 3 în 3 zile…Cred că nu îşi avea rostul această etapă intermediară, dacă nu avem Cupa Ligii. Putea fi pusă în decembrie sau în noiembrie. Dar se pare că noi, antrenorii, nu suntem băgaţi în seamă”, a spus Cosmin Contra.

PROGRAM LIGA 1. Panduru: “Este incredibil! Nu îmi vine să cred!”

Şi Basarab Panduru a comentat în legătură cu programul Ligii 1. “Este incredibil să văd că s-a pus o etapă intermediară înaintea săptămânii de cupă europeană, nu-mi vine să cred!”, a spus fostul mare internaţional român.

Cum arată sezonul 2017-2018 faţă de 2016-2017

Start de campionat: 14 iulie / 22 iulie

Ultima etapă din an: 18 decembrie / 19 decembrie

Prima etapă mini-retur: 2 februarie / 3 februarie

Start play-off: 3 martie / 3 februarie

Final play-off: 13 mai / 13 mai

Finala Cupei Romaniei: 25 mai / 27 mai

Finala play-out: 4 iunie/ 4 iunie

CFR Cluj – FC Dinamo Bucureşti, azi, ora 21:00, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!