News

Program Mega Image de Paște. Care este orarul pentru 27, 28, 29 și 30 aprilie

25.04.2019 | 13:42
Program Mega Image de Paste Care este orarul pentru 27 28 29 si 30 aprilie

FANATIK te ține la curent cu programul marilor magazine de Paște 2019, iar mai jos îți vom prezenta programul după care vor funcționa magazinele Mega Image!

Vă prezentăm programul magazinelor Mega Image de Paște 2019

Te ajutăm cu programul magazinelor Mega Image să-și programezi ultimele cumpărături pentru tradiționala masă de Paște. Cu câteva zile înainte de sărbătorile pascale, toată lumea își face cumpărăturile necesare pentru masa de Paște.

Oamenii din câmpul muncii însă sunt limitați de programul de la locul de muncă, astfel că trebuie să știe exact până la ce oră pot face cumpărături la magazinele Mega Image. Mulți lasă cumpărăturile pe ultima sută de metri, preocupându-se mai întâi de curățenia de Paște care se face în fiecare primăvară.

Magazinele Mega Image au programe diferite de functionare

Magazinele Mega Image sunt închise de Paște

Dacă, însă, ai achiziționat toate cele de trebuință pentru friptura de miel, cozonac, ouă roșii și multe alte bunătăți și mai ai doar mici lucruri de cumpărat, cum ar fi băutura și șervețelele cu iepurași, trebuie să afli care e programul magaznelor din preajma ta.

Trebuie să te anunțăm însă că magazinele Mega Image au orare stabilite pentru fiecare magazin din țară, așadar, dacă dorești să afli exact când este deschis magazinul din orașul tău, te rugăm să accesezi ACEST link, de unde poți vedea exact când se închide magazinul tău preferat Mega Image, în preajma Paștelui.