Program Mega Image de Rusalii. Care este orarul în zilele de 16 și 17 iunie

Dan Suta   
în HotNews
14/06/2019, 15:28
Program Mega Image de Rusalii. Care este orarul în zilele de 16 și 17 iunie
Program Mega Image de Rusalii 2019. Sursa foto: economica.net

FANATIK.RO îți spune ce program are Mega Image de Rusalii, sărbătoare care pică anul acesta pe 16 și 17 iunie 2019. Lanțul de magazine nu a anunțat un program special în aceste zile, iar asta înseamnă că vor fi funcționa după orarele obișnuite. Mega Image are magazine deschise în București, în unele stațiuni de la munte, Pitești, Ploiești, Brașov și Buzău și are un magazin și în Cluj Napoca, printre alte orașe.

Program Mega Image de Rusalii: Va fi deschis în ambele zile de sărbătoare

Ca la fiecare sărbătoare, românii încep să se panicheze și se întreabă ce magazine sunt deschise. Dacă de Crăciun și de Paște, magazinele Mega Image au avut parte de un program special, căci sunt cele mai importante sărbători din an, de Rusalii lucrurile stau diferit, astfel că sunt deschise toate magazinele, inclusiv cele non-stop.

Faptul că aceste magazine funcționează normal e o veste îmbucurătoare pentru cei care vor să își facă duminică plinul pentru kit-ul de vacanță, dacă vor să plece la munte, la picnic, sau pur și simplu aleg să petreacă sărbătoarea în familie. Ofertele Mega Image din timpul săptămânii se vor menține și pentru ziua de duminică, 16 iunie.

Mega Image, deschis duminică și luni, de Rusalii. Sursa foto: MEDIAFAX

Mega Image se implică în campanii umanitare

Magazinele Mega Image sunt deschise în general de la orele 7 sau 8 (în funcție de oraș, cartier, stradă și mărimea supermarketului – cele Shop & Go au în general un orar scurtat) până la 21, 22 sau maximum 23:00, cu excepția magazinelor care funcționează după regimul 24 din 24, cu pauză la schimbul de ture.

Magazinul belgian deținut de compania Ahold Delhaize se implică în ultima perioadă în tot felul de campanii, încercând să îi facă pe cumpărătorii să conștientizeze teme precum importanța donării de sânge pentru a salva vieți omenești. De altfel, chiar această campanie a fost anunțată astăzi pe pagina de Facebook Mega Image România, căci astăzi, 14 iunie, este Ziua Internațională a Donatorului de Sânge. „Ziua mondială a donatorului de sânge poate fi și ziua ta. Ce-ai spune dacă pe 14 iunie Mega te inspiră să faci o faptă bună? Donează și tu sânge!”, este mesajul transmis de cei de la Mega.

Mega Image le permite clienților să cumpere online, la rubrica Supermarket Online de pe site-ul oficial al băcăniei. Cumpărătorii pot alege orice tip de produs pe care vor să îl achiziționeze de pe Internet.

 

Închide ×