News

Program Mega Image de Sfânta Maria. Care este orarul pentru zilele de 15 și 16 august

14.08.2019 | 17:00
Mega Image nu își schimbă programul de Sfânta Mărie. Sursa foto - facebook

Programul Mega Image de Sfânta Maria rămâne neschimbat. Astfel, în funcție de cel mai apropiat magazin, poți merge liniștit să îți faci cumpărăturile. De altfel, lanțul belgian arareori a modificat orarul și atunci a făcut-o pentru sărbătorile mari, Crăciun sau Paște. În rest, la Mega Image este deschis mai tot timpul. Vă reamintim că majoritatea magazinelor își primesc clienții începând cu ora 08.00, dar sunt și câteva care deschid cu o oră mai devreme.

Program Mega Image de Sfânta Maria

Ora de închidere este raportată la fiecare magazin în parte, dar în proporție destul de mare, mai toate trag obloanele la ora 22.00. Există și câteva magazine care au program până la ora 00.00. Vă reamintim că în lista Mega Image sunt și magazine deschise chiar non stop. Și acestea își păstrează programul de Sfânta Mărie. Pentru a vedea exact o hartă a magazinelor Mega Image te invităm să dai click AICI.

Astfel, în funcție de magazinul pentru care optezi vei vedea cu exactitate ora de deschidere sau cea de închidere, în cazul în care nu ești lângă un Mega Image pe care deja îl cunoști și cu al cărui orar ești familiarizat deja. Vă readucem aminte că în București există în acest moment nu mai puțin de 592 de magazine, Mega Image fiind de departe cea mai „stufoasă” franciză pe străzile capitalei.

Program Mega Image de Sfânta Maria. Mega Image
Mega Image are cele mai multe magazine în București. Sursa foto – facebook

Care este orarul pentru zilele de 15 și 16 august

În Cluj Napoca s-au lansat deja 20 de magazine, în timp ce pe Valea Prahovei sunt deschise 31. Constanța are 25 de reprezentanțe, dar magazine se găsesc și în multe alte orașe. Există și posibilitatea de a face cumpărături online la Mega Image. Chiar în această perioadă magazinul are și o promoție cu livrare gratuită. Puteți face acest lucru chiar pe www.megaimage.ro, site de pe care vă alegeți produsele pe care vreți să le achiziționați.

Pentru a simplifica eventualele cumpărături, Mega Image a lansat și o aplicație pentru telefoanele mobile. Astfel, puteți să vă luați tot ce vă trebuie din confortul propriului fotoliu sau în metrou, în timp ce vă aflați în drum spre casă.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri