Life

Program Mireasa, sezon 6. Zilele și orele de difuzare ale show-ului matrimonial pe Antena 1

Mireasa, emisiunea matrimonială moderată de Simona Gherghe, revine în curând pe micile ecrane cu un nou sezon. Când are premiera show-ul și la ce oră?
22.08.2022 | 17:03
Program Mireasa sezon 6 Zilele si orele de difuzare ale showului matrimonial pe Antena 1
Mireasa, premiera sezonului 6, la Antena 1. În ce zile și ore se difuzează emisiunea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Programul pentru cel de-al șaselea sezon a fost deja făcut de producători. Zilele și orele de difuzare au fost alese, de asemenea, iar concurenții sunt mai pregătiți ca niciodată să-și găsească sufletul pereche cu care să meargă la altar.

Mireasa, premiera sezonului 6, la Antena 1. În ce zile și ore se difuzează emisiunea

Mireasa este un show în care participanții sunt în căutarea dragostei, motiv pentru care producătorii au decis să facă schimbări în sezonul 6. Acesta se va difuza inițial dintr-o locație specială din Turcia, unde concurenții au ajuns de câteva zile.

ADVERTISEMENT

Startul emisiunii matrimoniale se dă începând de luni, 29 august 2022, de la ora 14:00. Simona Gherghe, gazda show-ului, le este alături participanților și telespectatorilor de luni până vineri în porție dublă, inclusiv de la ora 17:00.

Între cele două ediții, de la ora 16:00, se difuzează Observatorul, care este prezentat de luni până vineri de Olivia Păunescu şi Florin Căruceru.

ADVERTISEMENT

Prima săptămână îi găsești pe concurenții de la Mireasa, sezonul 6, într-un loc spectaculos, însă din data de 5 septembrie 2022, fanii îi vor vedea direct în Casa Mireasa. Se pare că prezentatoarea nu a dorit să filmeze departe de casă și de cei dragi.

Simona Gherghe despre Mireasa, sezonul 6: ”Merităm cu toții o iubire ca în filme”

„După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată. E un început de sezon cum n-a mai fost, pentru că suntem cu toţii în Istanbul.

Cred că nu se putea un început mai bun pentru un sezon cu iubire ca-n filme. A fost un efort uriaş pentru echipă, însă totul e grozav aici! Abia aştept să ne revedem!

ADVERTISEMENT

După prima săptămână filmată în Istanbul, ne vedem în direct din Casa Mireasa!”, a declarat Simona Gherghe legat de emisiunea pe care o moderează, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT