Life

Program Mireasa, sezonul 5. Când va fi difuzat reality-show-ul matrimonial de la Antene

Sezonul 5 al emisiunii Mireasa de la Antena 1 este aproape gata de lansare! În ce zile va fi difuzat show-ul matrimonial prezentat de Simona Gherghe și Gabriela Cristea?
12.01.2022 | 17:50
Program Mireasa sezonul 5 Cand va fi difuzat realityshowul matrimonial de la Antene
Simona Gherghe și Gabriela Cristea, prezentatoarele emisiunii Mireasa. Foto: capturi Antena 1/ Antena Stars
ADVERTISEMENT

A mai rămas puțin timp până la debutul celui de-al 5-lea sezon al show-ului matrimonial Mireasa de la Antena 1. Emisiunea prezentată de Simona Gherghe și Gabriela Cristea va începe spre finalul acestei luni.

Show-ul care a format cele mai iubite cupluri de pe micile ecrane va reveni cu noi povești de iubire, iar programul de difuzare nu diferă față de orarul cu care telespectatorii erau obișnuiți.

ADVERTISEMENT

Simona Gherghe va fi și în al 5-lea sezon gazda emisiunii, ”pețitoarea-șefă” cum s-ar zice, aducând în fața publicului povești impresionante de viață.

Sezonul 5 al emisiunii Mireasa e foarte aproape

Programul difuzării Mireasa a fost stabilit deja de cei de la Antena 1. Emisiunea va putea fi urmărită atât pe Antena 1, cât și pe  Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Din 24 ianuarie, show-ul va fi în direct de luni până vineri de la 19:30, prezentat de Gabriela Cristea, la Antena Stars. De asemenea, Simona Gherghe va prezenta edițiile zilnice, de la ora 14:00, dar pe Antena 1. Intrarea concurenților în casă va avea loc sâmbătă, 22 ianuarie 2022. Premiera sezonului va avea loc la ora 13:30.

Finala săptămânală, gala în care se vor face eliminări va fi transmisă sâmbăta, așa cum telespectatorii s-au obișnuit în primele 4 sezoane.

ADVERTISEMENT

Emisiunea de la Antena 1 a devenit încă de la început una dintre cele mai urmărite din România. Show-ul Mireasa a lansat o serie de vedete, iar unele dintre ele, precum Blaze din sezonul 3, încep să se facă remarcate și în alte reality-show-uri.

Sezonul 4 s-a încheiat cu 3 nunți, în direct

Sezonul 4 al competiției s-a lăsat cu trei nunți. În finală s-au căsătorit Alex Brebenoiu și Ana, terminând pe locul al doilea, Ion Șaulescu și Raluca și Ela și Petrică Nemeș.

ADVERTISEMENT

Singurul cuplu care nu a vrut să își oficializeze relația în fața unei țări întregi a fost format din Maria și Marius Budin. De altfel, cei doi nu regretă că au spus pas marelui premiu. Ba chiar sunt mai fericiți ca niciodată cu hotărârea luată.

Motivul pentru care Marius și Maria au refuzat să se căsătorească în finala din 19 decembrie a fost presiunea pe care au simțit-o. Și-au dorit să se cunoască mai bine în afara casei pentru a nu regreta ulterior decizia luată.

„Cel mai mult mi-a lipsit libertatea în casă. Cel puțin la început a fost mai greu. După ce am interacționat, a fost un pic mai ușor. Mi s-a părut că suntem presați să ne căsătorim. Am zis că e prea devreme. Nu ne doream să facem asta. Voiam să facem asta în afara emisiunii”, a declarat de curând Marius, la Antena Stars.

 

ADVERTISEMENT