News

Program Neversea 2019. Care este lineup-ul zilei de vineri. Afrojack și Sean Paul performează la noapte

05.07.2019 | 19:24

Acesta este programul Neversea 2019 de vineri, 5 iulie! Lineup-ul zilei de vineri aduce pe scenele deja celebrului festival, aflat de-abia la ediția a treia, nume foarte grele din lumea muzicii mondiale, cum ar fi: Afrojack, Sean Paul, dar și Grasu XXL!

Acesta este programul Neversea 2019 de vineri, 5 iulie

Vineri, 5 iulie vor urca pe scena principală a festivalului Neversea 2019 Albwho, The Motans, Grasu XXL Live, Sean Paul, Will Sparks, Danny Avil Vini Vici și Afrojack.  Pe scena Temple va încânta miile de tineri formații precum Cap, Sit, Raresh și Suciu!

Pe scena The Arc va cânta Dubwizard, DJ Undoo, Culese din cartier (Argatu, Bassaka, CCSE), Chinese Man FEAT. ASM & YOUTHSTAR, Valentino Khan și Sub Focus DJ Set & ID, iar pe scena Daydreaming vor concerta Daniel Deplin, Soundopamine, Jay, Nico Stojan, Oliver Koletzki, Guy Gerber și Behrouz.

Programul Neversea 2019 de vineri 5 iulie
Programul Neversea 2019 de vineri 5 iulie

Petrecere de zile mari în a doua zi de Neversea 2019

Pe scena Oasis se vor desfășura trupe precum Cezar Vizan, Andrew Case, The Journey, Pascal Junior, Manu Gonzalez, David Jackson, Rosario Internullo, Lilly Palmer, The Model dar și Dobrikan.

Mii și mii de tineri au luat deja cu asalt festivalul Neversea 2019, care și-a deschis porțile încă de joi, 4 iulie, și le va închide duminică seara! Neversea 2019 a ajuns deja la a treia ediție, dar este deja cunoscut peste tot în lume! La festivalul de la malul mării vin nu doar artiști din toată lumea, ci și spectatori de pe toate continentele pentru a vedea spectacolele puse în scenă de muzicieni foarte celebri.

Posesorii de bilete la Neversea 2019 își pot face Check-in-ul online, accesând site-ul festivalului, sau direct din aplicația Neversea (Android / iOS). Astfel festivalierii se bucură de acces rapid în festival (zonă dedicată de unde se poate ridica brățara), putând evita și cozile de la Credit Points.

Check-in-ul online este GRATUIT, iar cei care își fac din timp Check-in ul Online pot fi printre primii care își ridică brățara de festival. Posesorii biletelor trebuie să completeze cu atenție datele solicitate în formular, apoi să urmeze pașii și să efectueze procesul de Check-in.

Atenție! Tinerii sub 18 ani vor avea nevoie, pe lângă bilet și actul de identitate, și de documentul care atestă acordul părinților. Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid și însoțit de unul dintre părinți!