Fotbal intern

Programul meciurilor din sferturile Cupei României. Când joacă U Craiova și CFR Cluj

Programul meciurilor din sferturile Cupei Romaniei Cand joaca U Craiova si CFR Cluj

Joi, 17 ianuarie, a avut loc tragerea la sorți pentru sferturile de finală din Cupa României. Partidele vor avea loc la sfârșitul lunii februarie iar programul sferturilor de finală urmează să fie anunțat de FRF.


UPDATE, 5 februarie, ora 16.00. FRF a anunțat programul complet al sferturilor de finală ale Cupei României:

  • AFC Hermannstadt – Viitorul, 26 februarie, ora 20.00
  • AFC Dunărea Călărași – Astra Giurgiu, 27 februarie, ora 17.00
  • Sepsi OSK – CFR Cluj, 27 februarie, ora 20.00
  • Csikszereda Miercurea Ciuc – U Craiova, 28 februarie, ora 20.00

 


 

Partidele se joacă pe 26, 27 și 28 februarie. Programul acestora urmează să fie stabilit și comunicat pe site-ul FRF. Sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în sezonul precedent.

Programul sferturilor de finală ale Cupei României

În faza sferturilor de finală ale Cupei României s-au calificat 7 cluburi din Liga 1 Betano și o echipă din Liga 3. Printre echipele care lipsesc în această fază se numără marele rivale din capitală, Dinamo și FCSB. Astfel, în joc au rămas trei dintre favoritele la titlu în Liga 1 Betano, CFR Cluj, U Craiova și Viitorul. După tragerea la sorți care a avut loc joi, 17 ianuarie, meciurile din această fază arată în felul următor.

Sepsi Sf. Gheorghe – CFR Cluj
Hermannstadt – Viitorul
Csikszereda – U Craiova 1948
Dunărea Călărași – Astra Giurgiu

Când vor juca Universitatea Craiova și CFR Cluj

Potrivit regulamentului ROAF, meciurile din faza sferturilor de finală se joacă începând cu ora 13:30. Cu toate acestea, cele patru partide se vor desfășura cel mai probabil în nocturnă, pentru a putea fi difuzate la televizor. Universitatea Craiova va avea un meci ușor la prima vedere, împotriva formației de Liga a 3-a Csikszereda Miercurea Ciuc. Chiar dacă ciucanii par a fi victime sigure, aceștia i-au eliminat pe cei de la Dinamo București în optimi. Csikszereda a învins echipa lui Mircea Rednic după loviturile de departajare.

Celălalt nume greu din sferturile de finală ale Cupei României, CFR Cluj, va avea o partidă dificilă. Trupa din Gruia va juca în deplasare, pe terenul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, locul 7 în Liga 1 Betano. Asta în timp ce Viitorul va juca în deplasare, contra celor de la Hermannstadt, o altă surpriză plăcută din actualul sezon.

Orele exacte ale partidelor din sferturile de finală ale Cupei României urmează să fie stabilite în viitorul apropiat.