Sport

Programul sferturilor de finală ale Cupei României! Când se joacă CSO Filiași – U Craiova

Programul complet al sferturilor de finală ale Cupei României a fost anunțat, iar cea mai interesantă partidă este între CSO Filiași, marea surpriză a competiției și Universitatea Craiova.
18.11.2021 | 22:06
Programul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei Cand se joaca CSO Filiasi  U Craiova
Programul sferturilor de finală ale Cupei României. Sursă foto: stadiumguide.com
ADVERTISEMENT

Duelurile din sferturile de finală ale Cupei României vor începe în data de 30 noiembrie, cu duelul dintre Chindia Târgoviște și Sepsi OSK, urmând să se încheie în ziua de 2 decembrie, cu partida dintre CSO Filiași și Universitatea Craiova.

Oltenii lui Laurențiu Reghecampf vor să câștige cu orice preț, pentru a-și continua drumul către finală, dorința lor fiind de a-și apăra trofeul câștigat în sezonu trecut, sub comanda lui Marinos Ouzounidis, în finala cu Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT

Programul sferturilor de finală ale Cupei României

Programul complet al sferturilor de finală ale Cupei României a fost afișat, iar duelurile vor începe pe data de 30 noiembrie, la meciul dintre Chindia Târgoviște și Sepsi OSK.

Confruntarea dintre CSO Filiași și Universitatea Craiova se va juca pe „Ion Oblemenco”, Filiași obținând acordul autorităților locale din Craiova.

ADVERTISEMENT

Programul sferturilor de finală ale Cupei României:

  • Marți, 30 noiembrie 2021 ora 20:30Chindia Târgovişte – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
  • Miercuri, 1 decembrie 2021, ora 17:30FC Buzău – FC Voluntari
  • Miercuri, 1 decembrie 2021, ora 20:30Politehnica Timișoara – FC Argeş
  • Joi, 2 decembrie 2021, ora 20:30ACSO Filiaşi – Universitatea Craiova

Cupa României, obiectiv clar pentru U Craiova

Universitatea Craiova este marea favorită la câștigarea Cupei României după eliminarea unor adversari puternici precum: FCSB, CFR Cluj, Rapid sau Farul Constanța.

ADVERTISEMENT

După victoria din runda precedentă cu Minaur Baia Mare, scor 4-0, Laurențiu Reghecampf recunoștea că a tratat serios competiția și a încercat să le transmită jucătorilor aceeași seriozitate, pentru a nu fi prea relaxați:

Ăsta a fost obiectivul nostru, să câștigăm meciul, să marcăm cât mai repede teren, având în vedere condițiile în care am jucat.

ADVERTISEMENT

A fost foarte frig, iar gazonul nu este în condițiile cele mai bune, dar ne-am descurcat și e important că ne-am calificat.

N-am odihnit pe nimeni, am încercat să introduc în teren jucătorii care erau cel mai bine pregătiți. În trei zile, jucăm acasă cu Mioveni și trebuie să ne pregătim și pentru acela”.

„Ne pregătim pentru fiecare partidă, dar am respectat competiția, ne respectăm pe noi și am introdus cei mai buni jucători”, spunea „Reghe” la finalul confruntării.

ADVERTISEMENT