Sport

Programul sferturilor de finală de la Euro 2020. Ucraina, ultima calificată. Tabloul complet

Euro 2020 a ajuns în faza sferturilor de finală, una cu multe echipă surpriză care nu se așteptau să acceadă în primele 8 echipe ale Europei.
30.06.2021 | 00:38
Programul sferturilor de finala de la Euro 2020 Ucraina ultima calificata Tabloul complet
Programul sferturilor de finală de la Euro 2020. Ucraina, ultima calificată. Tabloul complet. FOTO: Twitter UEFA Euro 2020
ADVERTISEMENT
29-06-2021
21:39

Tabloul complet al sferturilor de finală!

Ucraina este ultima echipă calificată în sferturile de finală. Echipa lui Shevchenko a dat lovitura în ultimul minut din prelungiri în fața Suediei și va evolua într-un duel cu Anglia, pe Stadio Olimpico din Roma. 

Tabloul complet al sferturilor de finală de la Euro 2020: 

  • Elveția – Spania (vineri, 2 iulie, ora 19:00, St. Petersburg)
  • Belgia – Italia (vineri, 2 iulie, ora 22:00, Munchen)
  • Cehia – Danemarca (sâmbătă, 3 iulie, ora 19:00, Baku)
  • Ucraina – Anglia (sâmbătă, 3 iulie, ora 22:00, Roma)

 

28-06-2021
21:59

Spania - Elveția, al treilea sfert de finală stabilit la Euro 2020

Elveția a produs cea mai mare surpriză la Euro 2020 și a eliminat Franța în optimile de finală, după lovituri de departajare. A fost un meci spectaculos pe Arena Națională, 3-3 la capătul a 120 de minute și cu Mbappe care a ratat lovitura decisivă.

Elveția are o misiune foarte complicată și în sferturile de finală, unde va înfrunta Spania. Ibericii au trecut de Croația, la capătul unui alt meci dramatic. Iată programul sferturilor:

Elveţia – Spania (vineri, 2 iulie, ora 19:00, St. Petersburg)
Belgia – Italia (vineri, 2 iulie, ora 22:00, Munchen)
Cehia – Danemarca (sâmbătă, 3 iulie, ora 19:00, Baku)
Suedia/Ucraina – Anglia/Germania (sâmbătă, 3 iulie, ora 22:00, Roma)

 

27-06-2021
20:59

Italia - Belgia, şocul sferturilor de finală! Cum arată tabloul

Belgia a învins cu 1-0 Portugalia şi merge în sferturile de finală de la Euro 2020. Echipa lui Martinez va evolua în faza următoare împotriva Italiei, într-un meci clasic. Până acum s-au stabilit două sferturi, celălalt fiind un sfert surpriză între Danemarca şi Cehia. 

Programul sferturilor de finală: 

  • Franţa/Elveţia – Croaţia/Spania (vineri, 2 iulie, ora 19:00, St. Petersburg)
  • Belgia – Italia (vineri, 2 iulie, ora 22:00, Munchen)
  • Cehia – Danemarca (sâmbătă, 3 iulie, ora 19:00, Baku)
  • Suedia/Ucraina – Anglia/Germania (sâmbătă, 3 iulie, ora 22:00, Roma)

Campionatul European se îndreaptă cu paşi repezi spre faza sferturilor de finală, acolo unde am aflat deja primul meci. Cehia va întâlni Danemarca, sâmbătă, 3 iulie, pe stadionul din Baku.

Danemarca – Cehia este primul sfert de finală de la Euro 2020!

Danemarca a arătat o revenire fantastică de formă în ultimele meciuri după accidentul lui Eriksen şi a învins cu 4-1 Rusia şi 4-0 Ţara Galilor în drumul spre sferturile de finală ale competiţiei.

ADVERTISEMENT

Naţionala Cehiei a încheiat pe locul trei în grupa D, în urma Angliei și Croației. Totuși, naționala lui Jaroslav Šilhavý a reușit surpriza în optimi și s-a impus în fața Olandei cu 2-0 la Budapesta. este cea mai mare surpriză de la Euro.

Italia, calificată în sferturile de finală! Chin împotriva Austriei

Italia a reuşit şi ea calificarea în primele 8 naţionale ale continentului. Deşi au dominat autoritar grupa A, câştigată cu maximum de puncte, italienii au avut probleme mari împotriva Austriei, în sferturile de finală.

ADVERTISEMENT

Naţionala lui Mancini a fost ţinută în şah timp de 90 de minute de naţionala Austriei. Mai mult, Arnautovic le-a dat mari emoţii “azzurrilor” reuşind să deschidă scorul în ultimele 20 de minute de joc, însă golul său a fost anulat cu VAR.

“Azzurrii” joacă împotriva Belgiei sau Portugaliei!

În prelungiri, Italia a rezolvat calificarea graţie golurilor marcate de Chiesa şi Pessina. Austriecii au redus din handicap prin Kalajdzic în minutul 114, însă nu au putut trimite meciul la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

Pentru naţionala lui Roberto Mancini urmează duelul din sferturile de finală în care va întâlni învingătoarea dintre Belgia şi Portugalia. Cele două echipe se înfruntă duminică, de la ora 22:00, la Sevilla.

Cum arată tabloul sferturilor de finală: 

  • Franţa/Elveţia – Croaţia/Spania (vineri, 2 iulie, ora 19:00, St. Petersburg)
  • Belgia/Portugalia – Italia (vineri, 2 iulie, ora 22:00, Munchen)
  • Cehia – Danemarca (sâmbătă, 3 iulie, ora 19:00, Baku)
  • Suedia/Ucraina – Anglia/Germania (sâmbătă, 3 iulie, ora 22:00, Roma)
ADVERTISEMENT

Franţa joacă la Bucureşti pentru un loc în sferturile de finală!

Franţa este considerată principala favorită la câştigarea trofeului şi va lupta pentru un loc în sferturile de finală împotriva Elveţiei, luni, la Bucureşti. “Cocoşii” au câştigat grupa F, în timp ce adversarii au venit abia pe locul 3 în grupa A.

Cu siguranţă, şocul optimilor de finală se va disputa la Londra, marţi, de la ora 19:00. Naţionala Angliei joacă pe Wembley împotriva Germaniei. Învingătoarea va avea o misiune, teoretic, mai uşoară în sferturi cu Suedia sau Ucraina.

ADVERTISEMENT