Sporturi

Program şi rezultate Roland Garros, duminică 4 octombrie. Zverev, eliminare surpriză. Nadal a fost imperial, Thiem a tremurat până în decisiv

04.10.2020 | 21:45
Program si rezultate Roland Garros duminica 4 octombrie Zverev eliminare surpriza Nadal a fost imperial Thiem a tremurat pana in decisiv
Alexander Zverez, eliminat surprinzător la Roland Garros. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Simona Halep este singura jucătoare din România rămasă în cursă la Roland Garros 2020. Joacă în optimile de finală contra polonezei Iga Swiatek, partidă programată de la ora 12:00. Prima pe arena Philippe Chatrier.


UPDATE, 4 octombrie, ora 21:46 / Rezultate înregistrate în partidele disputate duminică în probele de simplu:

ADVERTISEMENT

rg


UPDATE, 4 octombrie, ora 20:12 / Perechea Andreea Mitu/Patricia Țig a ratat calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu. Cele două au fost învinse, în optimi, cu scorul de 6-2, 6-3, după o oră și cinci minute, de cuplul Timea Babos/Kristina Mladenovic (Ungaria/Franța), cap de serie numărul 2.


UPDATE, 4 octombrie, ora 16:45 / Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 12, a ratat calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost învinși, în optimi, cu scorul de 7-5, 1-6, 6-3, după o oră și 45 de minute, de cuplul Mate Pavic/Bruno Soares (Croația/Brazilia), cap de serie numărul 7.


Patricia Țig / Andreea Mitu și Horia Tecău / Jean Julien Rojer au meciuri mâine, tot în optimile de finală. Dar în probele de dublu. De asemenea, Nicholas David Ionel, favorit numărul 10 al turneului dedicat băieților, joacă în turul 1.

ADVERTISEMENT

Pe arena Philippe Chatrier se anunță un spectacol de zilei mari. În afara Simonei Halep mai sunt programați și alți mari favoriți la câștigarea trofeului: Elina Svitolina, Rafa Nadal și Dominic Thiem.

Cinci români sunt programați să joace la Roland Garros duminică 4 octombrie. Inclusiv Nicholas David Ionel, în competiția junioilor

Arena centrală este singura cu acoperiș retractabil, deci nu se pune problema ca orele de disputare să fie afectate de ploaie.

ADVERTISEMENT

Pe toate arenele de la Paris, cu excepția Philippe Chatrier, se vor disputa și partide de dublu. Includem aici și Suzanne Lenglen, acolo unde este programată perechea Herbert / Mahut.

Ziua se deschide cu duelul Trevisan – Bertens, care ar putea decide adversara Simoni Halep din sferturile de finală. Zverev și Schwartzman mai joacă pe această arenă.

Patricia Țig și Andreea Mitu închid ziua pe arena Simonne – Mathieu, contra favoritelor numărul 2, Timea Babos și Mladenovic. În proba de simplu, Babos a fost eliminată de o jucătoare din România. De Ana Bogdan, în prima rundă.

Horia Tecău și Jean Julien Rojer joacă pe terenul 7, în jurul orei 14:00. Favoriți 12, românul și olandezul au o misiune foarte dificilă pentru calificarea în sferturile de finală. Un meci cu Pavis / Soares, favoriți numărul 7.

În fine, Nicholas David Ionel joacă meciul cu numărul 3 pe terenul 12, în primul tur al competiției rezervate juniorilor. Favirot 10, Ionel îl va înfrunta pe francezul Cuenin, iar partida este programată în jurul orei 15:00.

ADVERTISEMENT