Fotbal intern

Program spartan: FCSB, trei antrenamente într-o zi. Primul, pe întuneric! EXCLUSIV

13.01.2020 | 10:30
Program spartan FCSB trei antrenamente intro zi Primul pe intuneric EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Bogdan Vintilă va scoate untul din jucători la Marbella. Deși sunt în cea mai exclusivistă locație de pe Costa del Sol, Puerto Banus, roș-albaștrii nu vor avea timp în primele trei zile să vadă yacht-urile sau să se plimbe în port și să se bucure de atmosfera de vacanță.


(P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,20 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici mai multe cote!


Program spartan pentru FCSB, cu trei antrenamente pe zi

Nu e timp de relaxare la Marbella. Antrenorii au impus un program spartan care speră să-i ajute pentru restul sezonului 2019-2020, unde au ca obiectiv câștigarea celui de-al 27-lea trofeu de campion din istorie.

ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat ultimul titlu în sezonul 2014-2015 și deși a avut un start de sezon prost, odată cu instalarea pe bancă a lui Bogdan Vintilă roș-albaștrii au urcat în campionat și au ajuns la doar 5 puncte de CFR Cluj, care ocupă primul loc în Liga 1 în acest moment.

Formația finanțată de Gigi Becali a ajuns ieri la prânz la Marbella, a efectuat aseară primul antrenament care a început la 16:30 și jucătorii au mers duminică seara devreme la somn. Astăzi (luni, 13 ianuarie) s-au trezit cu noaptea în cap pentru că la ora 8:00 a început primul antrenament al zilei! Și atenție, la această oră la Marbella este încă noapte, răsăritul soarelui începe la ora 8:31!

ADVERTISEMENT

Primul antrenament va fi mai exact un test de capacitate aerobă, urmând ca la a doua ședință de pregătire, pe final, la ora 12:45, va avea acces și presa pentru prima dată în Spania pentru a-i imortaliza pe roș-albaștrii în fotografii sau video-uri.

Ulterior vor avea masa de prânz, somn și un al treilea antrenament programat seara! FANATIK vă va ține la curent cu ultimele informații de la Marbella.

ADVERTISEMENT

Lotul FCSB-ului din Spania:

Portari: Cristi Bălgrădean, Andrei Vlad, Toma Niga

Fundași: Valentin Crețu, Ionuț Panțâru, Cristi Manea, Marko Momcilovic, Bogdan Planic, Iulian Cristea, Aristidis Soiledis,

Mijlocași: Florinel Coman, Lucian Filip, Ionuț Vînă, Dragoş Nedelcu, Ovidiu Perianu, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Romeo Niță, Dennis Man, Ovidiu Popescu

ADVERTISEMENT

Atacanți: Cristian Dumitru, Olimpiu Moruțan, Adrian Popa, Florin Tănase

Lipsesc: Alexandru Stan, Claudiu Belu, Diego Salomao și Gnohere

În lot este și Mihai Pintilii, dar el va fi secundul lui Bogdan Vintilă.