Life

Program Survivor România 2023. Zilele și orele de difuzare ale show-ului de la Pro TV

Program Survivor România 2023, zilele și orele la care este difuzată emisiunea. Anunț oficial făcut de șefii Pro TV-ului
11.01.2023 | 08:00
Program Survivor Romania 2023 Zilele si orele de difuzare ale showului de la Pro TV
Orarul competiției Survivor România 2023. Când apare pe post și cât trebuie să arate ceasul în momentul difuzării. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Program Survivor România 2023, concursul moderat de Daniel Pavel a devenit oficial. Zilele și orele de difuzare ale show-ului de la Pro TV au fost stabilite. Producătorii au anunțat că emisiunea va fi disponibilă de mai multe ori pe săptămână, lucru aflat pe placul fanilor.

Program Survivor România 2023, când se difuzează emisiunea

Survivor România a revenit pe micile ecrane cu un nou sezon, al doilea de la Pro TV. Premiera competiției sportive a avut loc luni, 9 ianuarie 2023, telespectatorii având parte de mai multe surprize frumoase.

ADVERTISEMENT

Programul Survivor pentru ediția din 2023 este cât se poate de clar. Astfel, emisiunea poate fi urmărită în zilele de luni, marți și miercuri începând cu ora 20:30, după cum arată orarul transmis de Pro TV. Faimoșii și Războinicii din Republica Dominicană vor sta pe post până la 23:30, când încep știrile nopții.

De remarcat că, în prima săptămână concursul poate fi urmărit la Pro TV și pe platforma de streaming voyo.ro în același timp cu difuzarea pe sticlă. Așadar, oamenii au la dispoziție două variante.

ADVERTISEMENT

În a doua săptămână de difuzare, programul Survivor se schimbă puțin. Daniel Pavel a dezvăluit că fanii vor putea urmări competiția sportivă mai devreme cu o zi dacă au cont pe site-ul oficial al postului de televiziune.

Survivor România 2023, lider de audiență de la prima ediție

Survivor România 2023 a reușit să fie lider de audiență încă de la prima ediție. Episodul de luni, 9 ianuarie, a fost pe primul loc în intervalul orar 20:28 – 23:22, chiar în timp ce s-a disputat meciul de deschidere dintre concurenți.

ADVERTISEMENT

Cei 24 de participanți au venit pe calea apei: Faimoșii cu barca și Războinicii au sărit din elicopter. Pe parcursul difuzării peste 2,1 milioane de români au stat cu sufletul la gură și au urmărit acțiunea din junglă.

Potrivit datelor care apar pe pagina oficială a postului de televiziune, minutul de aur a fost atins la ora 20:57 când peste 2,6 milioane de telespectatori erau în fața micilor ecrane.

ADVERTISEMENT

În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, Pro TV a avut 12.7 puncte de rating și 35.2% cotă de piață, față de locul 2 care avea 5.2 puncte de audiență și 14.3% share.

Cine sunt concurenții de la Survivor România 2023

La puțin timp după ce oficialii Pro TV au publicat echipa Faimoşilor , a venit rândul și celor 12 concurenţi care le vor fi adversari să fie prezentaţi. Şase femei şi şase bărbaţi au trecut de toate etapele de înscriere şi vor face parte din echipa Războinicilor.

Echipa Războinicilor este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing şi Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krişan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conţinut, Andrei Neagu – actor şi Codruţa Began – profesor educaţie fizică şi sport.

Cei 24 concurenţi se vor lupta pentru titlul de Survivor, dar şi pentru marele premiu de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT