Sporturi

Sorana Cîrstea părăseşte turneul de la Rogers Cup 2018 în turul secund

09.08.2018 | 22:21
Sorana Cirstea paraseste turneul de la Rogers Cup 2018 in turul secund

UPDATE 6-7 4-6: Venus Williams se impune în faţa Soranei Cîrstea şi se califică în turul al treilea după o oră şi 31 de minute de joc, acolo unde o va întâlni pe câştigătoarea dintre Simona Halep şi Anastasia Pavlyuchenkova!


UPDATE 6-7 4-5: Venus Williams câştigă un nou break şi şansa de a servi pentru meci!


UPDATE 6-7 4-4: Sorana reuşeşte rebreak-ul!


UPDATE 6-7 3-4: Venus reuşeşte din nou break-ul!


UPDATE 6-7 3-3: Sorana obţine imediat rebreak-ul!


UPDATE 6-7 2-3: Venus obţine primul break la setului secund!


UPDATE 6-7 2-2: Venus restabileşte egalitatea în setul secund.


UPDATE 6-7 2-1: Sorana îşi face şi ea serviciul.


UPDATE 6-7 1-1: Venus îşi face serviciul.


UPDATE 6-7 1-0: Sorana îşi face serviciul în debutul setului secund.


UPDATE 6-7: Venus Williams câştigă primul set al partidei după 51 de minute de joc!


UPDATE 6-6: Sorana trimite primul set în tie break.


UPDATE 5-6: Venus îşi face serviciul, iar Sorana va servi pentru a rămâne în set.


UPDATE 5-5: Venus Williams obţine break-ul şi duce primul set în prelungiri.


UPDATE 5-4: Venus Williams rămâne în set! Sorana va servi pentru a-şi adjudeca prima manşă!


UPDATE 5-3: Sorana Cîrstea este la un singur game de primul set! Venus va servi pentru a rămâne în prima manşă.


UPDATE 4-3: Venus se apropie la un game.


UPDATE 4-2: Sorana continuă să servească foarte bine.


UPDATE 3-2: Venus îşi face serviciul din nou.


UPDATE 3-1: Sorana păstrează avantajul.


UPDATE 2-1: Venus îşi face serviciul, se apropie pe tabelă.


UPDATE 2-0: Sorana consolidează break-ul şi capătă avantaj în debutul partidei!


UPDATE 1-0: Sorana face primul break al partidei!


UPDATE: Meciul Soranei Cîrstea împotriva americancei Venus Williams începe în curând! Venus, prima la serviciu!


UPDATE: Meciul dintre Sorana Cîrsteaşi Venus Williams va începe în jurul orei 20:30, după finalizarea meciului dintre Azarenka şi Konta.


UPDATE, ora 5:10 / Partida dintre Sorana Cîrstea și Venus Williams, care nu a mai început joi dimineață din cauza ploii, se va juca în această seară. Astfel, partida a fost reprogramată și se va disputa în jurul orei 20:30. Câștigătoarea va juca apoi, după doar câteva ore, partida din turul 3, contra învingătoarei dintre Simona Halep și Anastasia Pavlyuchenkova, partidă care a fost întreruptă joi dimineață.


Program turul 2 Rogers Cup 2018: 4 românce vor juca! O zi plină pentru tenisul feminin românesc în Canada în cea de-a treia zi de concurs la Montreal.

Programul turului secund la Rogers Cup 2018: România, cu patru reprezentante în competiţie.  După ce marţi am intrat cu cinci românce în competiţie, miercuri vom avea patru reprezentante la Montreal. Turneul WTA de la Rogers Cup se desfășoară în perioada 6-12 august și face parte din categoria Premier 5. Este dotat cu premii în valoare totală de 2.820.000 de dolari, iar câștigătoarea turneului va primi 900 de puncte în clasamentul WTA.

Simona Halep va păşi la Montreal pentru prima dată pe terenul de tenis într-o competiţie oficială după eliminarea din turul al treilea de la Wimbledon 2018 în faţa taiwanezei Su-Wei Hsieh. Anul trecut, cea mai bună tenismenă a lumii a ajuns la Rogers Cup până în semifinala turneului, acolo unde a fost eliminată de Elina Svitolina, scor 1-6, 1-6. În 2016, ultima dată când turneul fetelor s-a ţinut la Montreal, Simona a câştigat marele trofeu după o finală superbă cu Madison Keys.  Partidele de la Rogers Cup 2018 vor fi difuzate în direct în ţara noastră de postul de televiziune Digi Sport. 

Program turul 2 Rogers Cup 2018: 4 românce vor juca!

În această săptămână, Simona Halep va porni în căutarea celui de-al doilea său titlu la Rogers Cup şi îşi va începe campania împotriva Anastasiei Pavlyuchenkova, locul 28 WTA. Rusoaica în vârstă de 27 de ani a trecut de americanca Christina McHale, locul 98 WTA, în minimul de seturi, scor 6-3, 6-2. Simona Halep şi Pavlyuchenkova s-au mai întâlnit până acum de 8 ori, toate confruntările fiind câştigate de către reprezentanta noastră.

Ultima lor întâlnire a avut loc în 2017, pe zgura de la Roma. Acolo, Simona s-a impus în trei seturi, scor 6-1, 4-6, 6-0. Toate celelalte 7 întâlniri au avut loc pe hard. Meciul dintre Simona Halep şi Anastasia Pavlyuchenkova din turul secund al Rogers Cup va avea loc în noaptea de miercuri spre joi, nu înainte de ora 01:30, ora României, pe terenul central din Montreal.

Sorana Cîrstea, meci dificil în turul secund la Montreal

După ce a trecut în turul inaugural de Monica Niculescu, scor 6-3, 4-6, 6-4, după două ore şi 14 minute, Sorana Cîrstea va evolua în turul secund contra americancei Venus Williams, favorită 13, care a trecut de compatrioata sa, Caroline Dolehide, scor 7-5, 6-1.

Sorana şi Venus s-au mai întâlnit până acum de două ori, de fiecare dată impunându-se sportiva în vârstă de 38 de ani. Meciul dintre Sorana Cîrstea şi Venus Williams a avea loc în noaptea de miercuri spre joi, nu înainte de ora 01:30, ora României, pe terenul Banque Nationale din Montreal.

Mihaela Buzărnescu, două meciuri într-o zi la Rogers Cup

Mihaela Buzărnescu, numărul 20 mondial, s-a calificat marţi în turul al doilea al turneului WTA de la Montreal, învingând-o în două seturi, 6-2, 7-5, pe chinezoaica Qiang Wang, venită din calificări. Buzărnescu, care şi-a trecut duminică în palmares primul său titlu WTA, la San Jose (California), şi-a asigurat un cec de 14.860 dolari şi 60 de puncte WTA, iar în meciul următor o va avea ca adversară pe ucraineanca Elina Svitolina, favorita numărul 5, calificată direct în turul secund. Cele două s-au mai întâlnit până în prezent de două ori, de fiecare dată impunându-se românca (Roland Garros 6-3 7-5, Birmingham 6-3 6-2). Partida dintre Mihaela Buzărnescu şi Elina Svitolina din turul secund al Rogers Cup va avea loc miercuri, în jurul orei 19:30, ora României, fiind al doilea meci de pe terenul Banque Nationale, după cel dintre Carla Suarez Navarro şi Lesia Tsurenko.

Mihaela Buzărnescu va evolua şi în proba de dublu, alături de Monica Niculescu. Cele două jucătoare din România le vor întâlni pe japoneza Shuko Aoyama (363 WTA) și pe bielorusa Lidziya Marozava (523 WTA). Dacă trec de primul tur, se vor înfrunta mai departe cu principalele favorite ale competiției, cehoaicele Barbora Krejciknova și Katerina Sinakova. Partida dintre Mihaela Buzărnescu/Monica Niculescu şi Shuko Aoyama/Lidziya Marozava este programată să înceapă pe terenul numărul 5, în jurul orei 23:00, ora României, după alte două meciuri de dublu.