La ce oră şi pe ce canal vedem diseară Real Madrid-FC Barcelona! PROGRAMUL TV al zilei în sport

UPDATE /  De la 14:35 a început partida dintre Chelsea şi Inter Milano, de la International Champions Cup. Click pe meci în aplicaþia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start,...
29.07.2017 | 09:59
La ce ora si pe ce canal vedem diseara Real MadridFC Barcelona PROGRAMUL TV al zilei in sport

UPDATE /  De la 14:35 a început partida dintre Chelsea şi Inter Milano, de la International Champions Cup. Click pe meci în aplicaþia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real.

Program TV. Sâmbătă avem o zi plină de evenimente sportive. Începem ziua cu Formula 1, Marele Premiu al Ungariei disputându-şi calificările. Apoi avem un meci amical de mare interes: Chelsea – Inter.

Program TV. Liga 1 pregăteşte două meciuri în această zi. Prima confruntare are loc la ora 18:30 şi le aduce în prim plan pe Juventus Bucureşti şi pe FC Voluntari. Mai târziu, de la ora 21:00, Gaz Metan Mediaş primeşte vizita lui CFR Cluj. De la aceeaşi oră, în caz că urmăriţi fotbalul feminin, are loc meciul dintre Germania şi Danemarca, din cadrul Campionatului European de fotbal.

Program TV. Ziua fotbalistică se încheie a doua zi dimineaţa. Real Madrid şi Barcelona se întâlnesc într-un meci amical din cadrul competiţiei Internaţional Champions Cup. Partida are loc la Miami.

Ora 15:00: Formula 1, calificări MP al Ungariei (Dolce 1)
Ora 15:30: Chelsea – Inter, International Champions Cup (Digi 1, Dolce 1, Look TV)
Ora 18:30: Juventus – FC Voluntari, Liga 1, etapa 3 (Digi 1, Dolce 1, Look TV)
Ora 21:00: Gaz Metan – CFR Cluj, Liga 1, etapa e (Digi 1, Dolce 1, Look TV)
Ora 21:00: Germania – Danemarca, Euro feminin (Eurosport 1)
Ora 03:00 Real Madrid – Barcelona, International Champions Cup (Digi 1)