Life

Program TV Chefi la Cuțite, sezon 10. Zilele și orele la care este difuzat show-ul culinar pe Antena 1

Chefi la cuțite, sezonul 10, se apropie cu pași repezi de marea premieră. Emisiunea culinară de la Antena 1 debutează în curând pe micile ecrane cu noi provocări pentru concurenți.
22.08.2022 | 16:04
Program TV Chefi la Cutite sezon 10 Zilele si orele la care este difuzat showul culinar pe Antena 1
Chefi la cuțite, program TV. Zilele și orele când poate fi urmărită emisiunea de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Programul show-ului moderat de Gina Pistol și Irina Fodor va putea fi urmărit timp de patru zile de săptămână, începând din această toamnă. Mai mult decât atât, emisiunea va avea mai multe ediții consecutive.

Chefi la cuțite, program TV. Zilele și orele când poate fi urmărită emisiunea de la Antena 1

Chefi la cuțite, cel mai urmărit show culinar de la Antena 1, debutează pe sticlă în mai puțin de două săptămâni. Telespectatorii vor putea urmări emisiunea începând de duminică, 4 septembrie 2022, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Luni, marți și miercuri pasionații de gătit au alt program la TV. Cei trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, le dau întâlnire românilor începând cu ora 20:30, dar cu aceleași rețete spectaculoase.

„Chefi la cuțite… și mai ascuțite. Ne întoarcem din 4 septembrie. Mi-a fost dor de voi”, este mesajul transmis pe Instagram de câștigătorul premiului cel mare de la Asia Express.

ADVERTISEMENT

„Ați aflat deja? Sezonul 10 Chefi la cuțite vine cu o premieră marator, în 4 ediții consecutive. Ne vedem curând”, a completat Cătălin Scărlătescu, pe pagina personală de socializare.

După premiera maraton, emisiunea Chefi la cuțite va fi difuzată de trei ori pe săptămână, de luni până miercuri, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

Chefi la cuțite, ediție aniversară. Cum va arăta sezonul 10

Producția de la Antena 1 nu are schimbări numai la nivelul programului, ci și legat de prezentatoare. Gina Pistol și Irina Fodor fac echipă în sezonul 10, după ce filmările anterioare au prins-o pe blondină în pauză.

De asemenea, cea mai intensă competiție culinară se anunță a fi una extraordinară pentru că sărbătorește 10 ani de când este pe sticlă. Totodată, sezonul aceasta marchează o luptă strânsă între cei trei jurați care luptă pentru titlul cel mare.

ADVERTISEMENT

Zona de jurizare, bancurile de lucru și camera susținătorilor sunt complet schimbate și pregătite pentru un sezon special. Anteriorul a fost câștigat de Narcisa Birjaru, prima femeie care a plecat acasă cu suma de 30.000 de euro.

Concurenta a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, care în această vară a fost participant în emisiunea America Express, alături de iubita sa, actrița Doina Teodoru.

ADVERTISEMENT