Life

Program TV duminică, 12 septembrie. Ce transmisiuni sportive și filme puteți urmări. Derby-ul FCSB – Dinamo și finala masculină US Open sunt capetele de afiș

FANATIK.RO vă prezintă care sunt transmisiunile sportive și filmele din cadrul programului TV de duminică, 12 septembrie.
11.09.2021 | 20:30
Program TV duminica 12 septembrie Ce transmisiuni sportive si filme puteti urmari Derbyul FCSB  Dinamo si finala masculina US Open sunt capetele de afis
FCSB - Dinamo și finala US Open sunt capetele de afiș ale zilei de duminică, 12 septembrie. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Săptămâna se încheie cum nu se putea mai bine pentru iubitorii „sportului rege”, având în vedere că etapa cu numărul 8 a Ligii 1 a păstrat pentru ziua de duminică, 12 septembrie, capul ei de afiș: FCSB și Dinamo dispută, de la ora 21:00, pe Arena Națională, primul derby al sezonului.

Ca așteptarea să fie mai ușor de suportat, îți propunem alte două partide interesante de pe plaiurile mioritice – la „matineu” ai Unirea Slobozia – Petrolul Ploiești, iar de la 18:15 poți urmări Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari. Și nu uita de Seria A, fiindcă Sampdoria, noua echipă a lui Radu Drăgușin, primește, de la 13:30, vizita campioanei Inter Milano.

ADVERTISEMENT

Dacă ești iubitor al tenisului, te așteaptă, târziu în noapte, un adevărat regal pe hardul american. Novak Djokovic și Daniil Medvedev se înfruntă, de la ora 23:00, în finala ultimului turneu de Grand Slam al anului, eveniment pe care cu siguranță nu vrei să-l ratezi.

Program TV duminică, 12 septembrie:

ora 11:00 Liga 2: Unirea Slobozia – Petrolul Ploiești – Digi Sport 1

ora 13:00 Liga 2: Politehnica Iași – FC Buzău – Digi Sport 3

ora 13:30 Serie A: Sampdoria – Inter – Digi Sport 1

ora 15:00 Handbal feminin, Liga Campionilor: Team Esbjerg – CSM Bucuresti – Digi Sport 2

Ora 16:00 Formula 1: Marele Premiu al Italiei – Digi Sport 1

ora 18:15 Liga 1: Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari – Digi Sport 1

ora 19:00 Serie A: Milan – Lazio – Digi Sport 2

ora 19:30 La Liga: Cadiz – Real Sociedad – Digi Sport 3

ora 21:45 Serie A: Roma – Sassuolo – Digi Sport 3

ora 22:00 La Liga: Real Madrid – Celta Vigo – Digi Sport 2

ora 21:00 Liga 1: FCSB – Dinamo – Digi Sport 1

ora 23:00 Tenis US Open, finala masculină: Novak Djokovic – Daniil Medvedev – Eurosport 1

Pro TV mizează pe acțiune și supereroi

Dacă sportul nu ți se pare o alegere tocmai bună pentru ultima zi din această săptămână, ce zici de un film de la Hollywood? Pro TV te îmbie, de la ora 20:00, cu a patra parte a seriei „Fast & Furios (n.r. Furios și iute)”.

ADVERTISEMENT

Una în care Dom, Mia și Brian redescoperă legăturile de familie înstrăinate cu mulți ani în urmă și se văd nevoiți să apese la maximum pedala accelerației într-o cursă pe viață și pe moarte. Din distribuție fac parte regretatul Paul Walker, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez și – nu în ultimul rând – Vin Diesel.

De la 22:00, pregătește-te pentru o incursiune în Universul Marvel cu „Thor: Ragnarok”, peliculă ce urmărește aventurile binecunoscutului zeu supererou în încercarea de a împiedica apocalipsa care amenință să-i distrugă tărâmul de baștină. Lui Chris Hemsworth, care îi dă viață protagonistului, i se alătură actori precum Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, sau Idris Elba.

ADVERTISEMENT