Life

Program TV duminică, 6 iunie. Ce transmisiuni sportive, filme şi emisiuni de divertisment aveţi la dispoziţie. Voie bună la Arena Starurilor

05.06.2021 | 20:30
Program TV duminica 6 iunie Ce transmisiuni sportive filme si emisiuni de divertisment aveti la dispozitie Voie buna la Arena Starurilor
Program TV duminică, 6 iunie. Ce transmisiuni sportive, filme şi emisiuni de divertisment aveţi la dispoziţie. Andrei Ştefănescu vă aşteaptă la Arena Starurilor. Foto: Antena Stars.ro
ADVERTISEMENT

În secţiunea sport a programului TV al zilei de duminică, 6 iunie, evenimentul principal este meciul amical Anglia – România, care se va desfăşura la Middlesbrough. Nu este însă singurul meci din program. Pentru că mai avem returul semifinalei play-off-ului din Liga a doua spaniolă Leganes – Rayo Vallecano dar şi un alt joc pe care îl veţi putea urmări pe Digi Sport 1.

Primul meci de fotbal feminin din competiţie internă în programul TV duminică, 6 iunie

Până acum TVR a fost cea care a mai difuzat, mai rar, dar a făcut-o, partide din preliminarii ale naţionalei feminine de fotbal. Dar niciodată nu a fost transmis live un meci dintr-o competiţie internă rezervată sexului frumos. Acum Digi Sport vă oferă finala Cupei României, între echipele Universitatea Olimpia Cluj şi Heniu Prundu Bârgăului, echipa care vine din judeţul Bistriţa. La Prundu Bârgăului, deşi o localitate rurală, s-a creat şi are deja ceva ani de când activează această grupare de fotbal feminin.

ADVERTISEMENT

În program mai avem şi tenis. Şi nu doar din turul 4 al Grand-Slam-ului de la Roland Garros, unde o vom vedea pe Sorana Cîrstea atacând calificarea în optimi în faţa slovenei Tamara Zidansek, ci şi din primul turneu pe iarbă de dinainte de Wimbledon, rezervat femeilor, cel de la Nottingham. Şi pentru fanii Formulei 1 avem MP al Azerbaidjan.

ora 12:00 Tenis Grand Slam Roland Garros turul IV: Digi Sport 2

ora 12:30 Fotbal feminin finala Cupei României: U Olimpia Cluj – Heniu Prundu Bârgăului: Digi Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 13:00 Tenis feminin WTA Nottingham: Digi Sport 4

ora 15:00 Formula 1 MP al Azerbaidjan: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ora 19:00 Fotbal amical Anglia – România: Prima TV

ora 22:00 Fotbal Segunda Division play-off promovare La Liga retur: Leganes – Rayo Vallecano: Digi Sport 2

Filme româneşti la Prima TV în programul TV duminică, 6 iunie

O avalanşă de filme figurează pentru ziua de duminică, 6 iunie, în programul TV. Sunt foarte multe filme de acţiune, acestea predomină mai tot timpul dar şi alt gen de producţii, cum ar fi la PRO TV de la ora 16:00 “Cu duzina e mai ieftin 2: Războiul taţilor” sau pe HBO 25 de minute mai târziu “Sindromul post divorţ”.

ADVERTISEMENT

Însă, duminică, 6 iunie avem şi numai puţin de patru oferte din cinemateca românească. Şi aceste oferte vin de la Prima TV şi TVR 2. Se începe de dimineaţă cu “Veronica se întoarce”,  se continuă cu “A doua cădere a Constantinopolelui”. ambele pe Prima TV. De la ora 13:00 avem “Orgolii” şi seara de la ora 20:10 Mere roşii” la TVR 2

ora 09:00 Veronica se întoarce: Prima TV 

ora 12:00 A doua cădere a Constantinopolelui;: Prima TV

ora 13:10 Orgolii: TVR 2

ora 16:00 Cu duzina e mai ieftin 2: Războiul taţilor: PRO TV

ora 16:25 Sindromul post divorţ: HBO 

ora 18:15 La bloc – serial: PRO Cinema

ora 18:45 Fata din vale: HBO 2

ora 20:00 Ready Player One: HBO

ora 20:10 Mere roşii: TVR 2

ora 20:30 Răpirea din Cleveland: PRO Cinema

ora 20:30 Sticletele: HBO 2

ora 21:00 Motivat să ucidă: PRO TV

ora 21:00 Lunetistul 2: AXN

ora 22:15 Prieteni de pahar: PRO Cinema

ora 22:20 Băieţii răi pe viaţă: HBO

ora 23:15 Din adâncuri: PRO TV

Arena Starurilor vă aşteaptă pe Antena Stars în programul TV duminică, 6 iunie

Nici duminică, 6 iunie nu lipsesc din programul TV emisiunile de divertisment de diverse tipuri. Avem reality-show-uri, avem emisiuni de tip concurs, avem chiar şi matinale. Nu lipsesc Chefi la cuţite şi Survivor, showul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Duminica este însă şi momentul când la Antena Stars puteţi urmări un program de showbiz foarte interesant, Arena Starurilor, prezentat de Andrei Şrefănescu şi Roxana Vaşniuc. Sunt invitate de fiecare dată vedete dintr-o diversitate de domenii, care alcătuiesc echipe şi se confruntă într-o atmosferă foarte veselă.

ora 09:00 Star Matinal cu Nasrin şi Dima: Antena Stars

ora 10:00 Neatza de weekend – matinal: Antena 1

ora 14:00 Star Magazin: Antena Stars

ora 19:00 Mămici de pitici cu lipici: Antena Stars

ora 20:00 Chefi la cuţite: Antena 1

ora 20:00 Schimb de mame: Prima TV

ora 20:00 Survivor: Kanal D

ora 20:30 Arena Starurilor: Antena Stars

ora 21:00 Vedeta populară: TVR 1

 

ADVERTISEMENT