Life

Program TV iUmor 2022. În ce zi și la ce oră este difuzat sezonul 12 al emisiunii

Emisiunea iUmor, de la Antena 1, revine în curând pe micile ecrane cu un nou sezon, cel cu numărul 12. În ce zi și la ce oră se va difuza show-ul și ce schimbări aduce?
10.02.2022 | 16:07
Program TV iUmor 2022 In ce zi si la ce ora este difuzat sezonul 12 al emisiunii
iUmor, zi și oră de difuzare la Antena 1. Când apare pe post sezonul 12 al emisiunii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Producătorii iUmor au dezvăluit când se vor putea bucura telespectatorii de sezonul 12. Seara de vineri, 11 februarie 2022, este dedicată celor care vor să râdă și să se simtă bine.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, alături de un jurat surpriză îi așteaptă pe fanii emisiunii de la Antena 1 începând cu ora 20:30 și cu numeroase numere speciale.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de un jurat nou în fiecare ediție iUmor, lucru care, cu siguranță, nu s-a mai făcut în alte show-uri de televiziune de la noi.

iUmor, zi și oră de difuzare la Antena 1. Când apare pe post sezonul 12 al emisiunii

Cele mai neașteptate momente de umor, magie, acrobație, teatru și mimă urmează să apară pe post pentru a-i impresiona pe jurați, care sezonul acesta sunt patru la număr.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sezonul 12 de la iUmor aduce, ca și până acum, personaje istorice și invitați speciali. Toți vor să demonstreze că umorul nu are nicio limită.

Emisiunea aduce o schimbare majoră în componența juraților, care de acum înainte nu vor mai fi trei la masă, ci patru. Rămâne de văzut cine sunt vedetele intrate în acest show.

ADVERTISEMENT

Noua formulă cu siguranță este una radicală pentru fani, dar și pentru prezentatorul Șerban Copoț, care se așteaptă să râdă sezonul acesta până îl doare burta.

„Patru jurați. Asta spune multe despre noul sezon. Sigur va fi o dileală specifică iUmor la care să râzi ținându-te de burtă”, a declarat artistul, notează a1.ro.

ADVERTISEMENT

Și în rândul moderatorilor de la iUmor este o mică modificare. Comediantul Dan Badea a fost înlocuit de actrița Ilona Brezoianu. Totodată, George Tănase este unul dintre invitații din prima ediție de vineri, 11 februarie.

iRoast, premieră miercuri, la Antena 1

În altă ordine de idei, producătorii de la Antena 1 au dezvăluit detalii despre o altă emisiune, intitulată iRoast, care se va difuza în fiecare săptămână, în ziua de miercuri.

Show-ul se recomandă celor care vor o porție sănătoasă de râs în fiecare zi. Acesta este difuzat de la ora 20:30 și poate fi urmărit și online, pe Antena Play.

ADVERTISEMENT