Life

Program TV Jocul Cuvintelor, cu Dan Negru. În ce zile și la ce oră este difuzată emisiunea de la Kanal D

Program TV Jocul Cuvintelor, cu Dan Negru. Află în ce zile și la ce oră este difuzată emisiunea de tip quiz show de la Kanal D, care va avea premiera în curând.
13.04.2022 | 17:14
Program TV Jocul Cuvintelor cu Dan Negru In ce zile si la ce ora este difuzata emisiunea de la Kanal D
Program TV Jocul Cuvintelor, cu Dan Negru. Sursa foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

S-a aflat programul TV al emisiunii Jocul Cuvintelor, noul quiz show prezentat de Dan Negru la Kanal D. Emisiunea va fi difuzată de trei ori pe săptămână.

Când este emisiunea Jocul Cuvintelor în programul TV de la Kanal D

Emisiunea Jocul Cuvintelor va avea premiera la Kanal D pe 20 aprilie 2022, de la ora 22:30. Noul quiz show va fi difuzat de trei ori pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30.

ADVERTISEMENT

Dan Negru, care face parte din echipa Kanal D de câteva luni, este încântat de noul proiect care va avea premiera chiar în Săptămâna Mare. Filmările au avut loc într-un platou inedit, construit special pentru noul quiz show.

„Am construit cel mai spectaculos decor de quiz din România și îl vom popula cu oamenii isteți, care nu aveau loc la TV până acum.”, a declarat prezentatorul TV.

ADVERTISEMENT

Despre ce e vorba în emisiunea Jocul Cuvintelor prezentată de Dan Negru

În fiecare ediție a show-ului de la Kanal D, cinci concurenți vor fi față în față cu Dan Negru pentru a-și testa vocabularul și spontaneitatea.

Prezentatorul le va da definiția cuvintelor respective, iar participanții trebuie să le găsească, înțelegând sensurile și făcând conexiuni într-un timp destul de scurt.

ADVERTISEMENT

Concurenții au la dispoziție doar 4 minute pentru a afla 14 cuvinte, în urma definițiilor date de Dan Negru. Cei care participă la acest show trebuie să aibă un vocabular bogat pentru a găsi în timp util răspunsurile corecte.

Ce premii se dau la Jocul Cuvintelor

Concurenții care găsesc cuvintele corecte în intervalul de timp pus la dispoziție vor câștiga premii importante ce constă în bani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, telespectatorii se pot bucura și ei de provocările lansate de Dan Negru în cadrul emisiunii. În joc poate intra chiar întreaga familie pentru a-și testa cunoștințele și rapiditatea în găsirea cuvintelor potrivite.

„Aducerea în grila Kanal D a emisiunii Jocul cuvintelor e o decizie curajoasă pentru că jocurile care antrenează mintea au cam fost neglijate de televiziuni.

Noi nu doar că-i arătăm pe oamenii isteţi, dar îi şi premiem. Pentru o minte sănătoasă, vă recomand să consumaţi Jocul cuvintelor.”, a spus Dan Negru despre noul proiect în care este implicat.

De altfel, telespectatorii au aflat numele emisiunii printr-o provocare lansată de Dan Negru. Cei mai mulți au reușit să ghicească numele show-ului pe rețelele de socializare.

„Cel mai simplu și ușor de înțeles quiz-show din istoria televiziunii mondiale are un titlu format din două cuvinte. Primul cuvânt e format din cinci litere.

Atenție la definiție – activitate distractivă în care pot fi implicate una sau mai multe persoane, copii sau adulți.”, a fost definiția oferită de Dan Negru pentru cuvântul „jocul”, într-un videoclip postat pe pagina de YouTube Kanal D.

În continuare, prezentatorul a oferit indicii și despre partea a doua a titlului, despre care a spus că este un cuvânt format din 10 litere.

„Al doilea cuvânt este compus din zece litere și, atenție la definiție. Gândurile, ideile noastre transformate în vorbe, devin?

Dacă știi răspunsul corect, lasă un comentariu aici și poți să câștigi un premiu. În curând, te lăsăm fără cuvinte.”, a mai spus fostul prezentator de la Antena 1.

În februarie, Dan Negru a dezvăluit că vrea să aducă pe micile ecrane cel mai spectaculos show de cultură generală din industria TV. Vedeta vrea să dea lovitura cu această emisiune și speră să ajungă la inimile telespectatorilor.

ADVERTISEMENT
Tags: