Life

Program TV joi, 11 august. Ce transmisiuni sportive și filme puteți alege din grile. Festival de meciuri din Conference League

Programul TV al zilei de joi, 11 august, este dominat, în mod evident, de cele patru transmisiuni în direct ale meciurilor din a doua manșă a turului 3 preliminar al Conference League, pe lângă care mai există și filme.
10.08.2022 | 22:07
Program TV joi 11 august Ce transmisiuni sportive si filme puteti alege din grile Festival de meciuri din Conference League
Program TV joi, 11 august. Ce transmisiuni sportive și filme puteți alege din grile. Festival de meciuri din Conference League. Craiova este una dintre cele patru echipe româneşti care luptă să intre în play-off. Foto: Universitatea Craiova Facebook
ADVERTISEMENT

Programul TV al zilei de joi, 11 august, este consistent la capitolul sport, ca urmare a faptului că joacă partidele retur din cadrul turului 3 preliminar al Conference League toate cele patru echipe românești. Pe lângă fotbal, care sperăm noi să ne aducă multe satisfacții, mai avem și tenis, Openul Canadei, la masculin desfășurându-se la Montreal iar la feminin la Toronto.

Patru echipe românești atacă prezența în play-off-ul Conference League în programul TV joi, 11 august

Este seara speranțelor pentru fotbalul românesc. Cele mai mari le avem de la FCSB, care joacă acasă cu Dunajska Streda după ce s-a impus în primul meci, în Slovacia, cu 1-o. Pe locul doi ar fi campioana CFR Cluj, egal în Turcia cu Șahtior Soligorsk din Belarus. A treia șansă o trecem în dreptul Universității Craiova, învinsă de Zorya Lugansk pe teren neutru, în Polonia cu 1-0. Sepsi Sf. Gheorghe are șansele cele mai mici pe terenul suedezilor de la Djurgarden, după ce au pierdut acasă cu 3-1.

ADVERTISEMENT

Turneele Masters de la Montreal și Toronto avansează spre fazele superioare. Joi vor avea loc meciurile din cadrul optimilor de finală. La ambele competiții finalele sunt programate duminică, 14 august. Deocamdată nu s-au consemnat surprize mari la Openul Canadei, principalii favoriți, Daniil Medvedev  și  Iga Swiatek fiind în cursă.

  • ora 18:00 Tenis masculin ATP Montreal optimi: Eurosoport 2
  • ora 18:00 Tenis feminin WTA Toronto optimi: Digi Sport 2
  • ora 20:00 Fotbal Conference League turul 3 preliminar: CFR Cluj – Șahtior Soligorsk: Digi Sport 2, Prima Sport 1
  • ora 20:00 Fotbal Conference League turul 3 preliminar: Djurgarden – Sepsi Sf. Gheorghe: PRO Arena
  • ora 20:30 Fotbal Conference League FCSB – Dunajska Streda turul 3 preliminar: PRO TV
  • ora 20.30 Fotbal Conference League Universitatea Craiova – Zorya Lugansk: Digi Sport 1, Prima Sport 2
ADVERTISEMENT

Splash, vedete la apă la sezonul 5 la Antena 1 în programul TV joi, 11 august

Programul TV al zilei de joi, 11 august, are ca principal punct de atracție în afara sportului începutul noii ediții a emisiunii Splash, vedete la apă, ajunsă la ediția a cincea la Antena 1. Jurații sunt Iulia Albu, Nea Mărin, Cosmin Natanicu și antrenoarea de înot Clara Gherase. Îi vom vedea la lucru pe Victor Slav, Natalia Mateuț, Ana și Monica Odagiu, Victor Jugaru, Vica Blochina, Nick Casciaro, Maria Constantin, Bănel Nicoliță, Naomi Hedman.

Avem foarte puține filme, doar trei la număr. La PRO TV, după meciul FCSB, de la ora 22:30 avem comedia Fură și fugi, despre peripețiile unui grup de spărgători de bănci. La Prima TV e locul filmului românesc, Haiducii lui Șaptecai, dar cel mai interesant film e la Național TV, Domnișoara Meadows, o profesoară respectabilă care are ca hobby asasinarea delicvenților.

ADVERTISEMENT

ora 20:00 Mă numesc Zuleyha – serial: Kanal D

ora 20:00 Haiducii lui Șaptecai: Prima TV

ora 20:30 Spash, vedete la apă: Antena 1

ora 21:00 Domnișoara Meadows: Național TV 

ora 22:30 Fură și fugi; PRO TV

ora 22:30 Jocul cuvintelor – emisiune concurs: Kanal D