Life

Program TV joi, 19 mai. Ce transmisiuni sportive şi filme puteţi urmări.

FANATIK vă prezintă care sunt transmisiuunile sportive şi filmele din programul TV al zilei de joi, 19 mai, accentul fiind pus pe finala Cupei României, Sespi Sf. Gheorghe - Voluntari.
18.05.2022 | 23:19
Program TV joi 19 mai Ce transmisiuni sportive si filme puteti urmari
Program TV joi, 19 mai. Ce transmisiuni sportive şi filme puteţi urmări.. Un film horror la Antena 1: Omul lup. Foto. Cinemagia.ro
ADVERTISEMENT

Rubrica sport din programul TV al zilei de joi, 19 mai, este dominată de cele două meciuri cheie, finala Cupei României şi prima manşă a barajului de promovare-supravieţuire din Bundesliga. Mai avem sferturi de finală în turneele de tenis feminin la Strasbourg şi Rabat şi masculin la Geneva, ultimele două jocuri din manşa retur a sferturilor de finală din Liga Campionilor la handbal masculin şi semifinala la baschet masculin din Liga naţională, Argeş Piteşti – U BT Cluj-Napoca.

Finala Cupei României în programul TV joi, 19 mai

Aşadar, în fotbalul românesc a sosit momentul când se va decerna al doilea trofeu după titlul câştigat de CFR Cluj pentru a cincea oară consecutiv. Se joacă pe stadionul Giuleşti o inedită finală a Cupei României, între Voluntari şi Sepsi Sf. Gheorghe, echipa învingătoarea fiind calificată în turul preliminar al Conference League.

ADVERTISEMENT

În Bundesliga avem un baraj de promovare-supravieţuire extrem de echilibrat, în care e aproape imposibil să dai un verdict dacă vom avea o a treia promovată sau echipa din Bundesliga se va menţine la locul ei. Prima manşă are loc la Berlin, între echipa de Bundesliga, Hertha şi cea din a doua ligă, Hamburg, altminteri un nume mult mai important decât Hertha.

ora 12:00 Tenis feminin WTA Strasbourg: Digi Sport 2

ora 13:00 Tenis feminin WTA Rabat: Digi Sport 4

ora 13:00 Tenis masculin ATP Geneva: Prima Sport 1

ora 18:00 Baschet massculin Liga naţională semifinală: Argeş Piteşti – U BT Cluj-Napoca: Digi Sport 3, Prima Sport 2

ADVERTISEMENT

ora 19:45 Handbal masculin Liga Campionilor sferturi de finală retur: Barcelona – Flensburg: Digi Sport 3, Orange Sport 2, Prima Sport 3

ora 20:30 Fotbal Cupa României finala: Voluntari – Sepsi Sf. Gheorghe: Digi Sport 3, Orange Sport 1, Prima Sport 3

ADVERTISEMENT

ora 21:30 Fotbal Bundesliga baraj promovare: Hertha Berlin – Hamburg: Prima Sport 4

ora 21:45 Handbal masculin Liga Campionilor sferturi retur: Kiel – PSG: Digi Sport 4, Orange Sport 2, Prima Sport  3

Omul lup, un film horror teribil la Antena 1, în programul TV joi, 19 mai

Joi, 19 mai, capitolul emisiuni de divertisment este mult mai sumar şi se rezumă la doar două momente. Este vorba de showul culinar de la PRO TV, Masterchef, care are fix joia prezenţa sa în grile şi de Jocul cuvintelor, emisiunea concurs a lui Dan Negru, tot mai urmărită, la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Filmele sunt şi ele puţine pe canalele naţionale. La PRO TV avem un film poliţist la miezul nopţii, De-a şoarecele cu pisica, la Naţional TV unul indian, Fiica maharajahului iar la TVR 2 Ultima dovadă, tot un film poliţist. Noi am am optat pentru oferta Antenei 1 de la ora 23:30, Omul-lup, un film horror, dar extrem de interesant.

  • ora 20:00 Mă numesc Zuleyha – serial: Kanal D
  • ora 20:00 The Sniffer -.serial: Prima TV
  • ora 20:30 Las Fierbinţi – serial: PRO TV
  • ora 20:30 Adela – serial: Antena 1
  • ora 21:00 Fiica maharajahului: Naţional TV
  • ora 21:10 Ultima dovadă: TVR 2
  • ora 21:30 Masterchef – show culinar: PRO TV
  • ora 22:30 Jocul cuvintelor – emisiune concurs: Kanal D
  • ora 23:30 Omul lup: Antena 1
  • ora 24:00 De-a şoarecele cu pisica: PRO TV
ADVERTISEMENT