Life

Program TV joi, 23 iunie. Ce transmisiuni sportive și filme puteți alege din grile

FANATIK vă oferă detalii despre transmisiunile sportive și filmele din programul TV al zilei de joi, 23 iunie. Sportul înseamnă încă odată sută la sută tenis.
22.06.2022 | 20:30
Program TV joi 23 iunie Ce transmisiuni sportive si filme puteti alege din grile
Program TV joi, 23 iunie. Ce transmisiuni sportive și filme puteți alege din grile. Un film deosebit despre supraviețuitorii unui accident aviatic în munți la Antena 1: Muntele dintre noi. Foto: Cinemagia.ro
ADVERTISEMENT

Tenisul continuă să rămână colacul de salvare pentru iubitorii sportului în programul TV al zilei de joi, 23 iunie. Nici o altă disciplină sportivă nu se mai regăsește în grilele televiziunilor iar absența fotbalului, care mai trăiește săptămâna aceasta o dată la trei zile doar ca urmare a prezenței naționalei U19 la turneul final din Slovacia, este factorul decisiv al acestei austerități de transmisii live.

Trei turnee de tenis în programul TV joi, 23 iunie

Continuă cele trei turnee premergătoare Wimbledonului de startul căruia ne mai desparte puține zile. Cel masculin de la Palma de Mallorca poate fi vizionat în exclusivitate pe canalul Prima Sport 1, începând de la ora 14:00. Joi se vor juca sferturile de finală. La această competiție capii de serie, liderul mondial Medvedev, grecul Tsitsipas și canadianul Shapovalov au intrat din turul 2.

ADVERTISEMENT

La Eastbourne și la Bad Homburg se vor juca, de asemeni, sferturi de finală în întrecerea fetelor. Doar trei românce din cele șapte aflate pe tabloul principal la Wimbledon au ales să joace și în ultimele turnee dinaintea marelui regal pe iarbă de la Queen Club din Londra. Simona Halep a optat pentru Bad Homburg, Gabriela Ruse și Sorana Cîrstea pentru Eastbourne, dar ultimele două au și ieșit din luptă după primul tur, Sorana abandonând pe probleme medicale.

 • ora 13:00 Tenis feminin WTA Eastbourne: Digi Sport 2
 • ora 13:00 Tenis feminin WTA Bad Homburg: Digi Sport 4
 • ora 14:00 Tenis masculin ATP Palma de Mallorca: Prima Sport 1
ADVERTISEMENT

Muntele dintre noi, un superfilm despre supraviețuire în urma unui accident aviatic, în programul TV joi, 23 ianuarie

În programul TV al zilei de joi, 23 iunie, divertismentul efectiv există doar prin emisiunea concurs a lui Dan Negru de la Kanal D, Jocul cuvintelor, care în decurs de numai câteva luni a prins foarte bine la public și a devenit una dintre cele mai urmărite, lucru care era de anticipat, ținând cont de faptul că garanția showului este chiar moderatorul Dan Negru.

Stăm destul de bine ca valoare a peliculelor care fac obiectul filmelor incluse în programul TV al zilei de joi, 23 iunie. La PRO TV sunt două propuneri: Cei patru fantastici: Ascensiunea lui Silver Surfer și Norbit, cu Edy Murphy în dublu rol. La Național TV avem Ascensorul ucigaș, un film dur despre un ascensor în care mor oameni ca urmare a programării unei minți criminale care face astfel de experimente. Noi însă optăm pentru filmul de la Antena 1, Muntele dintre noi, de la miezul nopții, despre povestea reală a unor supraviețuitori ai unui accident aviatic petrecut în munți.

ADVERTISEMENT
 • ora 20:00 Mă numesc Zuleyha – serial: Kanal D
 • ora 20:00 The Sniffer – serial: Prima TV
 • ora 20:10 Umbre în deșert: TVR 2
 • ora 21:00 Ascensorul ucigaș: Național TV
 • ora 20:30 Las Fierbinți – serial: PRO TV
 • ora 20:30 Kingsman: Cercul de aur: Antena 1
 • ora 22:30 Jocul cuvintelor – emisiune concurs: Kanal D
 • ora 24:00 Norbit: PRO TV
 • ora 24:00 Muntele dintre noi: Antena 1