Life

Program TV joi, 25 noiembrie. Ce transmisiuni sportive şi filme sunt atractive. CFR Cluj, meciul de totul sau nimic în Danemarca

FANATIK.RO vă prezintă care sunt transmisiunile sportive şi filmele din programul TV al zilei de joi, 25 noiembrie, punctul de atracţie fiind meciul lui CFR Cluj în Conference League
24.11.2021 | 20:30
Program TV joi 25 noiembrie Ce transmisiuni sportive si filme sunt atractive CFR Cluj meciul de totul sau nimic in Danemarca
ADVERTISEMENT

Joi, 25 noiembrie, sportul din cadrul programului TV cuprinde trei secvenţe importante. Fotbal din cupele europene, handbal din Liga Campionilor la masculin şi partidele din cadrul grupelor finale ale noului format din Cupa Davis, şase grupe de trei echipe, primelev merg în sferturi alături de cele mai bune două locuri 2. Competiţia are loc în trei locaţii: Madrid, Torino şi Innsbruck.

Două meciuri din Liga 2 în programul TV joi, 25 noiembrie

Joi, CFR Cluj îşi joacă ultima şansă de a mai spera la locul 2 în grupa de Conference League. Pentru aceasta este obligată să câştige în Danemarca, la Freja, returul cu Randers, cu care a terminat primul meci la Cluj nedecis, 1-1, acesta fiind şi unicul punct făcut până acum de oamenii lui Dan Petrescu. Avem şi două jocuri din Liga 2: Buzău – Braşov şi Concordia – Dunărea Călăraşi.

ADVERTISEMENT

Dinamo va juca returul cu Flensburg în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin şi doar victoria este singura care ar putea ajuta enorm echipa din Ştefan cel Mare să spere la o clasare între primele şase echipe. Totodată, la PRO X mai puteţi urmări din cupele europene la fotbal partidele Flora Talinn – Partizan Belgrad în Conference League şi mai ales Galatasaray – Marseille în Europa League, cu românii Cicâldău şi Moruţan anunţaţi titulari la turci.

ora 17:00 Fotbal Liga 2: Buzău – Braşov: Digi Sport 1, Telekom Sport 2, Look Plus

ora 17:00 Tenis masculin grupele Cupei Davis: Digi Sport 2 şi 4, Look Sport 2 şi 3

ora 17:30 Fotbal Conference League: Flora Talinn – Partizan Belgrad: PRO X

ora 19:30 Fotbal Liga 2: Concordia – Dunărea Călăraşi: Digi Sport 1, Telekom Sport 2, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 19:45 Handbal masculin Liga Campionilor: Dinamo – Flensburg: Digi Sport 3, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ora 19:45 Fotbal Europa League: Galatasaray – Marseille: PRO X

ora 21:45 Handbal masculin Liga Campionilor: Porto – PSG: Digi Sport 3, Look Plus, Telekom Sport 2

ora 22:00 Fotbal Conference League: Randers – CFR Cluj: PRO X

Două filme cu multă adrenalină pe PRO Cinema în programul TV joi, 25 noiembrie

În programul TV al zilei de joi, 25 noiembrie, avem seriale obişnuite pe PRO TV (Las Fierbinţi) şi Kanal D (Doctorul misterios), alte două episoade din sezonul 7 al Adelei la Antena 1 şi o ofertă de şase filme de pe Naţional TV, TVR 2, Cinemax, HBO şi două pe PRO Cinema.

ADVERTISEMENT

Un film foarte interesant despre dragoste este Galeria inimilor frânte pe HBO dar şi misiunea comandoului Breitner pe Cinemax e una ciudată, care merită atenţie. Însă filmele cu cea mai mare cantitate de adrenalină sunt ambele pe PRO Cinema: Agentul şi Prins la înghesuială.

ora 20:00 Doctorul misterios – serial: Kanal D

ora 20:00 Galeria inimilor frânte: HBO

ora 20:30 Las Fierbinţi – serial: PRO TV

ora 20:30 Agentul: PRO Cinema

ora 20:30 Adela – serial sezon 7 ep. 5 şi 6: Antena 1

ora 21:00 Fiica maharajahului: Naţional TV

ora 21:10 Capcană infernală: TVR 2

ora 22:30 Prins la înghesuială: PRO Cinema

ora 23:15 Comandoul Breitner: Cinemax