News

Program TV joi, 26 august. Ce transmisiuni sportive și filme puteți viziona

FANATIK.RO vă face o trecere în revistă a transmisiunilor sportive și a filmelor din programul TV al zilei de joi, 26 august
25.08.2021 | 20:30
Program TV joi 26 august Ce transmisiuni sportive si filme puteti viziona
Program TV joi, 26 august. Ce transmisiuni sportive și filme puteți viziona. O plăcută revedere cu eroii lui Alexandre Dumas la PRO TV: Cei trei mușchetari. Foto: PRO TV.ro
ADVERTISEMENT

Sportul din programul TV al zilei de joi, 26 august, înseamnă returul meciului din play-off-ul Europa League dintre CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad și primul meci al etapei a 5-a din Liga 2 plus cele două turnee de tenis feminin, Cleveland și Chicago.

Derby studențesc în Liga 2 în programul TV joi, 26 august

CFR Cluj are o misiune imposibilă, după ce a pierdut în Serbia cu 4-0, dar o victorie ar fi importantă pentru a mai crește cât de cât coeficientul foarte sărac pentru acest sezon al fotbalului românesc. PRO TV, care e în pole position pentru a achiziționa drepturile de difuzare ale partidelor clujenilor din grupele Conference League, unde cel mai probabil vor ajunge oamenii lui Marius Șumudică, a cumpărat și drepturile pentru play-off-ul Europa League, dar nu a confirmat încă dacă după scorul din tur mai transmite returul sau nu.

ADVERTISEMENT

La Timișoara se joacă primul meci al etapei a 5-a din Liga 2. Va fi ciocnirea dintre cele două Politehnici din fotbalul românesc, ambele ajunse în eșalonul secund după ani buni de stat în prima divizie. Poli Timișoara primește vizita Politehnicii Iași, ambele echipe venind după victorii în etapa precedentă.

ora 18:00 Tenis feminin WTA Cleveland: Digi Sport 2

ora 18:00 Tenis feminin WTA Chicago: Digi Sport 4

ora 20:00 Fotbal Liga 2: Poli Timișoara – Politehnica Iași: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 21:30 Fotbal Europa League play-off: CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad: PRO TV?

Două comedii savuroase și clasicul Cei trei mușchetari în programul TV joi, 26 august

Din nou avem doar o mână de filme plus ceva seriale în programul TV al zilei de joi, 26 august. PRO TV vine cu două oferte de nerefuzat. De la ora 15:00 o comedie excelentă, Nuntă în familia noastră, cu peripețiile celor doi socri care trebuie în două săptămâni trebuie să organizeze nunta copiiilor lor. De la ora 21:30 o nouă versiune a celebrului roman al lui Alexandre Dumas Cei trei mușchetari.

Inspirație pentru crimă, la TVR 2, este povestea Karei, care cunoaște doi bărbați, un avocat timid și un scriitor, dar din momentul în care intră în relație cu ultimul încep să moară persoane din anturajul ei. La Prima TV avem o a doua comedie tare, Delicatesele lui Shakespeare, despre un fost ucigaș plătit care vrea să scape de trecutul său și se ascunde într-o brutărie.

ADVERTISEMENT

ora 15:00 Nuntă în familia noastră: PRO TV

ora 20:00 Delicatesele lui Shakespeare: Prima TV

ora 20:00 Doctorul minune: Kanal D

ora 20:00 Percy: HBO

ora 20:10 Inspirație pentru crimă: TVR 2

ora 20:30 Las Fierbinți – serial: PRO TV

ora 20:30 Adela – serial sezonul 5 ep. 3 și 4: Antena 1

ora 21:00 Pact cu diavolul II: Național TV

ora 21:30 Cei trei mușchetari: PRO TV

ora 23:00 Godunov – serial sezon 2 episod 6: TVR 1

ora 23:30 Mangalița – serial: Antena Stars

ora 23:45 Vlad – serial sezonul 3 episod 12: PRO TV