Life

Program TV joi, 30 decembrie. Ce transmisiuni sportive şi filme pot fi vizionate

FANATIK vă informează asupra transmisiunilor sportive şi a filmelor incluse în programul TV al zilei de joi, 30 decembrie, în care avem un nou meci din Premier League.
29.12.2021 | 20:30
Program TV joi 30 decembrie Ce transmisiuni sportive si filme pot fi vizionate
ADVERTISEMENT

Sportul îşi găseşte un colţişor în programul TV al zilei de joi, 30 decembrie, graţie neobositului campionat al primei divizii din Anglia, care programează meciuri aproape în orice zi iar la nivel intern salvarea vine de la baschetul masculin, cu jocuri din Cupa României.

Încă un meci din Premier League în programul TV joi, 30 decembrie

Aşadar Premier League e mereu cu noi, chiar dacă şi joi, 30 decembrie un joc din programul zilei a fost anulat de pandemia de coronavirus. Este vorba de Everton – Newcastle, care oricum nu era transmis în direct la TV. Meciul programat pe Eurosport 1 este Manchester United – Burnley şi marchează revenirea la lucru a două echipe afectate serios de COVID în ultimele două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Digi Sport şi Look Plus transmit două partide din Cupa României la baschet masculin. De la ora 17:00 avem Dinamo – U BT Cluj-Napoca iar imediat după ce se termină acest joc ne mutăm la partida CSU Sibiu – Voluntari. Altminteri, să trăiască reluările din fotbal, în special, dar şi din tenis sau de la CM de handbal feminin.

ora 17:00 Baschet masculin Cupa României: Dinamo – U BT Cluj Napoca: Digi Sport 2, Look Plus

ora 18:45 Baschet masculin Cupa României: CSU Sibiu – Voluntari: Digi Sport 2, Look Plus

ora 22:15 Fotbal Premier League: Man. United – Burnley: Eurosport 1

Multe filme în oferta zilei de joi, 30 decembrie

Joi, 30 decembrie, principalele posturi de televiziune naţionale includ în programele lor cel puţin un film, ceea ce face oferta destul de bogată pentru cei care vor să zăbovească măcar o oră şi jumătate în faţa micilor ecrane. La PRO TV avem două filme cu tentă fantastică: Războinicul vânător şi Crăiasa Zăpezii şi Expresul Zăpezii.

ADVERTISEMENT

Antena 1 vine cu o producţie în care îl avem pe eroul mitologic Hercule pus în ipostaze cu totul altele decât în cele 12 munci şi Omul-lup, un film cu vârcolaci. Două filme sunt la PRO  Cinema, Castelul de sticlă, un film cu o tematică serioasă şi Inamicul invizibil.

ora 20:00 Misiune de salvare: Prima TV

ora 20:00 Prizoniera destinului – serial: Kanal D

ora 20:30 Războinicul Vânător şi Crăiasa Zăpezii: PRO TV

ora 20:30 Hercules: Antena 1

ora 20:30 Castelul de sticlă: PRO Cinema

ora 21:00 Misiune în Ţara Sfântă: Naţional TV

ora 21:10 Luna neagră: TVR 2

ora 22:00 Mangaliţa – serial sezon 2 ep.3: Antena Stars

ora 22:30 Omul lup: Antena 1

ora 22:45 Expresul zăpezii: PRO TV

ora 23:00 Inamicul invizibil: PRO Cinema

ora 23:35 Bani murdari: TVR 1