Life

Program TV joi, 9 septembrie. Ce transmisiuni sportive și filme puteți urmări. Încep semifinalele US Open

FANATIK.RO vă prezintă care sunt transmisiunile sportive și filmele din cadrul programului TV de joi, 9 septembrie.
08.09.2021 | 20:35
Program TV joi 9 septembrie Ce transmisiuni sportive si filme puteti urmari Incep semifinalele US Open
ADVERTISEMENT

Chiar dacă „sportul rege” ia o mică pauză odată cu finalul meciurilor din preliminariile Campionatului Mondial ce va avea loc peste un an și jumătate, în Qatar, nu aveți motive de îngrijorare.

Asta pentru că în cursul zilei de joi, 9 septembrie puteți urmări semifinalele US Open sau – de ce nu ? – să vă delectați cu emisiuni de divertisment și filme artistice pentru toate gusturile.

ADVERTISEMENT

Fără fotbal în programul TV de joi, 9 septembrie, dar cu tenis, filme și seriale

Dacă pe Eurosport veți afla cele două finaliste care își vor disputa sâmbătă ultimul Grand Slam al sezonului, Pro TV a programat în prime-time inconfundabilul serial de comedie „Las Fierbinți”, urmat de sezonul doi al show-ului Masked Singer, în timp ce Antena 1 vă invită să urmăriți un nou episod din „Adela”.

De asemenea, Prima TV va difuza – de la 20:30 – „Garda de corp”, un film de acțiune în care binecunoscutul Jet Li intră în pielea bodyguardului Allan Hui Ching Yeung, însărcinat cu dificila misiune de a evita ca iubita unui om de afaceri corupt din Hong Kong – care tocmai a fost martoră la o crimă sângeroasă – să cadă la rândul ei victimă făptașilor. Dincolo de pericolele ce îl pândesc la orice pas, protagonistul va trebui să înfrunte și tentația unei iubiri imposibile.

ADVERTISEMENT

ora 17:00: Ciclism Turul Trentino – Eurosport 2

ora 19:00: Tenis US Open semifinale feminin – Eurosport 1

ora 20:00: Garda de corp (1994, Honk Kong, Acțiune) – Prima TV

ora 20:30: Las Fierbinți – Pro TV

Ora 20:30: Adela, sezonul 2 – Antena 1

Ora 21:30: Masked Singer, sezonul 2 – Pro TV

Ora 22:30: Starea Nației – Prima TV

HBO 2 difuzează Jungleland, o dramă din 2020

Demn de luat în seamă pentru seara de joi, 9 septembrie, este cu siguranță și „Jungleland”, un film dramatic ce urmărește peripețiile fraților Kaminski în încercarea de a-și construi o carieră în lumea subterană a boxului fără mănuși.

Când Stan (Charlie Hunnam) nu-i mai poate restitui unui mafiot periculos banii pe care îi datorează, Leon (Jonathon Majors) îi sare în ajutor și ajunge să „livreze” alături de el un călător neașteptat (Jessica Barden) în timp ce traversează țara pentru un turneu a cărui miză este uriașă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă o serie de evenimente neprevăzute amenință să îi despartă, cei doi reușesc să meargă mai departe, mânați de iubirea pe care și-o poartă și de gândul că într-o zi vor avea o viață mai bună.

Jungleland” va fi difuzat de HBO 2, începând cu ora 22:00. Și tot aici veți putea urmări – de la 20:00 – thrillerul „Un proprietar de coșmar”, cu Caroline Harrys în rolul principal.

ADVERTISEMENT

Aceasta îi dă viață Lydei, o tânără care își caută urgent o nouă locuință după despărțirea de iubit și ajunge în apartamentul unui bărbat care o ajută să treacă peste relația eșuată.

Sau cel puțin așa pare, până în momentul în care își dă seama că el devine din ce în ce mai obsedat de ea. Din distribuție mai fac parte Ignacyo MatyniaDrew, Sarah Jane D’arcyKaylee, Willow HaleHelen, Noelle Perrisofițerul Hess, Lucy BoryerLucia și Lashan Anderson.

ADVERTISEMENT