Fotbal international

Unde vedem APOEL-Viitorul! Toate jocurile din RETUR, transmise la TV

UPDATE 1 august / Şi ultima partidă a echipelor româneşti rămasă neachiziţionată va fi transmisă la TV. Astfel, TVR 2 va transmite miercuri returul de la Nicosia dintre APOEL şi Viitorul....
01.08.2017 | 10:30
Unde vedem APOELViitorul Toate jocurile din RETUR transmise la TV

UPDATE 1 august / Şi ultima partidă a echipelor româneşti rămasă neachiziţionată va fi transmisă la TV. Astfel, TVR 2 va transmite miercuri returul de la Nicosia dintre APOEL şi Viitorul.

Programul complet!

Miercuri, 2 august, ora 20:00 APOEL – Viitorul – TVR 2

Miercuri, 2 august, ora 21:15 Plzen – Steaua – TVR 1

Joi, ora 20:30 Olexandria – Astra – TVR 1

Joi, ora 21:45 Milan – Craiova – PRO TV

Joi, ora 21:45 Bilbao – Dinamo – TVR 1

Update. S-a decis cine va transmite meciul retur dintre AC Milan şi CS Universitatea Craiova, din turul III preliminar al Europa League, care va avea loc joi, 3 august.

Pro TV a achiziţionat drepturile TV pentru meciul care va avea loc pe San Siro.

Tur

Marţi, ora 20:30  Steaua – Plzen – ProTV

Miercuri, ora 21:00 Viitorul – APOEL – TVR 1

Joi, ora 20:30 Astra – Olexandria – nedecis

Joi, ora 20:30 Dinamo – Bilbao – TVR 1

Joi, ora 21:00 Craiova – Milan – Digisport 1

Retur

Miercuri, 2 august, ora 20:00 APOEL – Viitorul – nedecis

Miercuri, 2 august, ora 21:15 Plzen – Steaua – TVR 1

Joi, ora 20:30 Olexandria – Astra – TVR 1

Joi, ora 21:45 Milan – Craiova – PRO TV

Joi, ora 21:45 Bilbao – Dinamo – TVR 1

……………………………

După ce ne-am făcut şi noi încălzirea, ca microbişti, pentru noua ediţie a cupelor europene, cu meciul de deschidere a stagiunii cluburilor din România cu Astra – Zira, iată că acum şi echipele şi suporterii lor, mulţi, puţini, în funcţie de popularitate, trec la lucruri serioase. Toate cele cinci ambasadoare ale fotbalului românesc intră în focul luptei pentru calificare în play-off, atât în Liga Campionilor, cât şi în Europa League.

Vom avea multe opţiuni pentru a fi alături de încercarea fotbalului românesc de a mai agonisi ceva puncte la coeficientul european, din ce în ce mai sărac şi, implicit, ducând spre o variantă viitoare şi nu îndepărtată, cu numai patru reprezentante în cupele europene, poate chiar din viitorul sezon, dacă acum vom strânge din nou prea puţine puncte.

Program TV Liga Campionilor Europa League. Ce meci nu vom vedea săptămâna asta

Program TV Liga Campionilor Europa League. Este clar că Steaua şi Viitorul sunt echipele care pot spera, mai ales prima formaţie, deja obişnuită cu meciurile decisive din cupele europene în atâtea rânduri şi poate Astra să se bată până la capăt cu ucrainenii de la Oleksandria, într-un meci devenit mult mai echilibrat, nu datorită valorii rivalei, ci a marilor transformări din lotul giurgiuvenilor.

De la Dinamo şi Universitatea Craiova aşteptăm spirit de combativitate, să nu intre pe teren cu ideea că adversarii sunt deja calificaţi. Chiar dacă, în cazul oltenilor, se anunţă un fel de David contra Goliath să ne amintim că praştia primului a trimis proiectilul ucigaş drept între ochii uriaşului. Iar Dinamo chiar poate face o figură frumoasăm pentru că are şansa să arate că poate probleme oricui.

Astfel, meciurile din cupele europene ale echipelor româneşti vor fi transmise după cum urmează: