Sport

Program TV luni, 10 ianuarie. Ce transmisiuni sportive şi filme puteţi urmări în prima zi a săptămânii

FANATIK vă prezintă care sunt transmisiunile sportive şi filmele din programul TV al zilei de luni, 10 ianuarie, cu meciuri din Cupa Angliei, La Liga şi Serie A
09.01.2022 | 23:34
Program TV luni 10 ianuarie Ce transmisiuni sportive si filme puteti urmari in prima zi a saptamanii
Program TV luni, 10 ianuarie. Ce transmisiuni sportive şi filme puteţi urmări în prima zi a săptămânii. Un film despre viitorul omenirii la PRO TV: Ziua a şasea. Foto: Cinemagia.ro
ADVERTISEMENT

Programul TV al zilei de luni, 10 ianuarie, are la tubrica sport cinci meciuri de fotbal, tenis feminin din turneul de la Sydney şi baschet masculin în Liga Naţională, dar cel mai important eveniment tot cu caracter sportiv va fi în direct de la ora 01:00 şi va fi transmis de Antena 3. Este vorba de procesul dintre liderul mondial la tenis masculin, Novak Djokovic şi autorităţile australiene.

Cinci meciuri de fotbal în programul TV luni, 10 ianuarie

În La Liga se joacă partida Espanyol – Elche, un meci important mai ales pentru echipa vizitatoare,  angrenată în lupta pentru supravieţuire. În Serie A partida Torino – Fiorentina fusese iniţial amânată pentru motive de coronavirus, pentru ca în weekend să se revină asupra deciziei şi să se joace luni un meci programat pentru duminică. În Cupa Angliei avem un duel foarte interesant, Manchester United – Aston Villa.

ADVERTISEMENT

Turneele de tenis pregătitoare de dinainte de Australian Open au loc şi în această săptămână, acum revenind în activitate în circuitul feminin jucătoare precum Elina Svitolina-Monfils sau Petra Kvitova, absente la competiţiile din săptămâna precedentă. Iar din Liga naţională de baschet masculin avem două partide.

ora 01:00 proces Novak Djokovic Australia: Antena 3

ora 08:00 Tenis feminin WTA Sydney: Digi Sport 2

ora 18:00 Fotbal Serie A: Torino -. Fiorentina: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Plus

ora 18:00 Baschet masculin Liga Naţională: CSU Sibiu – CSM Focşani: Digi Sport 4, Look Sport 1

ora 19:00 Fotbal Superliga Turcia: Fenerbahce – Adana Demirspor: Look Plus

ora 20:00 Baschet masculin Liga Naţională: Rapid -. Miercurea Ciuc: Digi Sport 4. Look Sport 1

ora 22:00 Fotbal La Liga: Espanyol – Elche: Digi Sport 2, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 22:00 Fotbal Cupa Angliei: Man. United – Aston Villa: PRO X

ora 22:00 Fotbal La Liga 2: Oviedo – Eibar: Look Sport 1

Ziua a şasea, un film despre viitorul omenirii în programul TV luni, 10 ianuarie

După un weekend extrem de bogat în oferte pentru iubitorii celei de-a şaptea arte avem o zi de luni, 10 ianuarie, în care în programul TV avem doar şapte propuneri şi un serial turcesc pe Kanal D, Fiica ambasadorului. La PRO Cinema îl vedem pe Dustin Hofman într-un film cu spiriduşi: Hook. La Cinemax avem Alice, povestea unei femei care e nevoită să se angajeze ca escortă pentru a-şi salva apartamentul.

ADVERTISEMENT

Naţional TV vine cu un film cu cavaleri şi altul din lumea drogurilor,  fiind regizat şi cu el interpret pe rapperul 50 Cent. La PRO TV avem un film cu monştri: Kong: Insula craniilor şi un altul, Ziua a şasea, despre viitoarea lume, care consumă hrană produsă cu ajutorul ingineriei genetice, clonările sunt la ordinea zilei şi totul pare idilic, dar nu e deloc aşa.

ora 20:00 Fiica ambasadorului – serial: Kanal D

ora 20:30 Kong: Insula craniilor: PRO TV

ora 20:30 Hook: PRO Cinema

ora 21:00 Cavalerul de oţel: Naţional TV

ora 21:00 Alice: Cinemax

ora 22:45 Ziua a şasea: PRO TV

ora 22:50 Drumul supravieţuirii: TVR 1

ora 23:15 Regele armelor: Naţional TV