Life

Program TV luni, 11 iulie. Ce transmisiuni sportive şi filme puteţi urmări

FANATIK vă prezintă care sunt transmisiunile sportve şi filmele din programul TV al zilei de luni, 11 iulie, cu sportul continuând să existe prin tenis.
10.07.2022 | 21:46
Program TV luni 11 iulie Ce transmisiuni sportive si filme puteti urmari
Program TV luni, 11 iulie. Ce transmisiuni sportive şi filme puteţi urmări. Povestea celei mai mari evadări din lagărele naziste la Naţional TV: Evadare din Sobibor. Foto: Cinemagia.ro
ADVERTISEMENT

Sportul din programul zilei de luni, 11 iulie, prima zi a noii săptămâni, este reprezentat din nou în exclusivitate de tenisul de câmp. Alte discipline sportive nu mai există, iar tenisul, deşi abia s-a terminat al treilea turneu de Grand Slam al anului, cel de la Wimbledon, nu are pauză şi astfel iubitorii sportului de la noi pot zăbovi în faţa micilor ecrane la cele trei turnee care vor fi în direct.

Trei turnee de tenis în programul TV al zilei de luni, 11 iulie

Avem două competiţii feminine, ambele de 250 de puncte şi oricum, întotdeauna după turneele de Grand Slam sau după cele Masters, unde s-a prezentat toată floarea cea vestită a sportului alb atât la masculin cât şi la feminin, sunt foarte puţini jucătorii din top 20 care nu iau o pauză şi vin la astfel de turnee.

ADVERTISEMENT

La Budapesta cap de serie ar fi cehoaica Barbora Krejcikova, dar e posibil să declare forfait după ce duminică seară a jucat finala de dublu de la Wimbledon la femei. Cap de serie 2 este italianca Martina Trevisan. Avem şi două românce, Ana Bogdan şi Gabriela Ruse, cap de serie nr. 7. Al doilea turneu feminin este la Lausanne. Mult mai puternic se anunţă turneul masculin de la Bastad, Suedia, intitiulat Nordea Open. Capi de serie în ordine de la 1 la 4 sunt norvegianul Ruud, rusul Rublev, argentinianul Schwarzmann şi spaniolul Bautista-Agut.

  • ora 13:00 Tenis feminin WTA Lausanne: Digi Sport 2
  • ora 13:00 Tenis feminin WTA Budapesta: Digi Sport 2
  • ora 14:00 Tenis masculin ATP Bastad; Prima Sport 1
ADVERTISEMENT

Evadare din Sobibor, incredibila poveste a 600 de prizonieri dintr-un lagăr nazist în 1943, în programul TV luni, 11 iulie

La capitolul emisiuni de divertisment ziua de luni, 11 iulie, nu oferă decât o singură opţiune, ce e drept una care aduce rating mare, un nou episod din Poftiţi pe la noi, poftiţi prin ţară, cu nea Mărin pe post de dresor de vedete, indiferent de numele şi celebritatea acestora. Nici filmele nu sunt multe, dar avem totuşi ce alege.

La PRO TV puteţi urmări un film de acţiune: O luptă personalăm seria 6. La Antena 1 alt film cu acţiune este Logan. Comedia vă aşteaptă la Prima TV, Dragostea este genetică, despre o femeie care a ratat toate cele 11 relaţii avute. Dar oferta noastră clară este la Naţional TV un film inspirat de cea mai mare evadare din lagărele naziste din Polonia în anul 1943, Evadare din Sobibor, cu 300 de oameni forţând libertatea, mulţi însă fiind ucişi.

ADVERTISEMENT
  • ora 20:00 Aripi frânte – serial: Kanal D
  • ora 20:00 Dragostea este genetică: Prima TV
  • ora 20:30 Las Fierbinţi – serial: PRO TV
  • ora 20:30 Poftiţi pe la noi, poftiţi prin ţară: Antena 1
  • ora 21:00 Evadare din Sobibor: Naţional TV
  • ora 21:30 O luptă personală 6: PRO TV
  • ora 23:00 Demonii Kung Fu: Naţional TV
  • ora 23:30 Logan: Antena 1