Life

Program TV luni, 13 septembrie. Ce transmisiuni sportive și filme puteți alege. U Craiova dă piept cu Sepsi în ultimul meci al etapei

FANATIK.RO vă prezintă care sunt transmisiunile sportive și filmele din cadrul programului TV de luni, 13 septembrie.
12.09.2021 | 20:30
Program TV luni 13 septembrie Ce transmisiuni sportive si filme puteti alege U Craiova da piept cu Sepsi in ultimul meci al etapei
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și Sepsi vor trage cortina, luni, 13 septembrie, de la ora 21:00, peste etapa cu numărul 8 a Ligii 1. Nu înainte, însă, ca Farul lui Gheorghe Hagi să primească vizita Academicii Clinceni, echipă transformată în lanternă roșie, după un debut dezastruos de sezon, cu doar 2 puncte din 21 posibile. Ambele partide vor fi transmise în direct pe Digisport 1.

Dacă „sportul rege” nu te tentează, poți începe săptămâna cu turneul de tenis din Luxemburg, iar în prime-time te poți delecta cu muzică și divertisment de calitate, pentru că Antena 1 a programat o nouă ediție a show-ului X Factor.

ADVERTISEMENT

Program TV luni, 13 septembrie:

Ora 13:00 Tenis: WTA Luxembrug – Digi Sport 2

Ora 15:00 Tenis: WTA Portoroz

Ora 16:00 Liga 2: Csikszereda – Universitatea Cluj – Digi Sport 1

Ora 18:00 Liga 1: Farul Constanța – Academica Clinceni – Digi Sport 1

Ora 20:30 Las Fierbinți – Pro TV

Ora 20:30 X Factor – Antena 1

Ora 21:30: Vlad – Pro TV

Ora 21:00 Liga 1: Universitatea Craiova – Sepsi – Digi Sport 1

Ora 21:00 La Liga: Getafe – Elche – Digi Sport 3

ora 23:00 La Liga: Granada – Betis, Digi Sport 2

HBO 2 mizează pe „Batman – Începuturi”

Ți-era dor de un film cu supereroi? Pe HBO 2 poți urmări aventurile lui Bruce Wayne (interpretat de Christian Bale),  în încercarea de a găsi răspunsul potrivit la întrebarea care îi macină existența: Cum poate schimba un om lumea?

Chinuit de vină, mânie și proprii demoni, ce îi hrănesc nu doar dorința de răzbunare, ci și nevoia de a onora moștenirea altruistă a părinților săi, pe parcursul unei călătorii secrete care îi poartă pașii prin cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, eroul nostru încearcă să pună capăt nedreptăților și să semene teamă printre răufăcători.

ADVERTISEMENT

Curând, va intra în vizorul Ligii Umbrelo, un grup distrugător condus de Ra’s al Ghul (Ken Watanabe) și se va întoarce în Gotham-ul natal, căzut pradă nelegiuirilor.

Aici, ajutat de majordomul său de încredere, Alfred (Michael Cane), detectivul Jim Gordon (Gary Oldman) și Lucius Fox (Morgan Freeman), de la departamentul de Științe Aplicate al Wayne Enterprises, va putea da frâu liber alter-ego-ului Batman, un justițiar mascat ce se folosește de tărie, inteligență și o mulțime de arme de înaltă tehnologie pentru a lupta cu forțele cumplite care amenință să distrugă orașul.

ADVERTISEMENT

Batman – Începuturi”  începe la 20:30 și este urmat de celelalte două părți ale trilogiei, respectiv „Cavalerul negru” și „Cavalerul negru: Legenda renaște”, de la 22:50 și 01:20.