Life

Program TV luni, 30 august. Ce transmisiuni sportive şi filme puteţi viziona. Începe US Open, ultimul Grand Slam al anului

FANATIK.RO vă face o trecere în revistă a transmisiunilor sportive şi a filmelor incluse în programul TV al zilei de 30 august
29.08.2021 | 20:57
Program TV luni 30 august Ce transmisiuni sportive si filme puteti viziona Incepe US Open ultimul Grand Slam al anului
ADVERTISEMENT

La început de săptămână sportul nu îşi pierde locul său important, dar acest lucru se datoreazâ nu fotbalului, care obişnuia să fie capul de afiş ci tenisului, pentru că pe canalele Eurosport începe ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.

Două meciuri din Liga 1 în programul TV luni, 30 august

Încă mai este şi fotbal, spunem asta pentru că am intrat în săptămâna în carfe începe o nouă serie de trei partide în cadrul preliminariilor CM 2022 la nivel de echipe naţionale. Două meciuriu sunt de la noi, din Liga 1: Academica Clinceni -. Mioveni şi Gaz Metan – UTA iar un al treilea din Liga a 2-a din Spania, Zaragoza – Cartagena.

ADVERTISEMENT

Însă, cum spuneam de la ora 18:00 începe ultimul Grand Slam al anului, US Open pe terenurile de la Flushing Meadows în New York. România este din nou reprezentantă mai consistent doar în întrecerea feminină, pentru că la masculin îl avem doar pe Horia Tecău în proba de dublu.

ora 18:00 Tenis Grand Slam US Open: Eurosport 1, Eurosport 2

ora 18:00 Fotbal Liga 1: Academica Clinceni – Mioveni: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ora 21:00 Fotbal Liga 1: Gaz Metan – UTA: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 23:00 Fotbal La Liga 2: Zaragoza – Cartagena: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1

În căutarea răzbunării, un film cu Arnold Schwarzeneger în programul TV luni, 30 august

Este început de săptămână şi deja ne-am obişnuit cu ideea că luni nu este o abundenţă de filme. Şi aşa se întâmplă în programul TV luni, 30 august. dar asta nu înseamnă că nu există oferte de bună calitate. Lista clienţilor este primul film bun de la PRO Cinema, povestea unei femei care are mari dificultăţi financiare împreună cu soţul şi se angajează la un salon de masaj, unde e pusă să aleagă între confort material şi moralitate şi demnitate.

ADVERTISEMENT

Maestrul Tai-Chi este evident un film cu arte marţiale, la Prima TV, povestea a doi foşti colegi de lupte care merg fiecare pe drumul lui şi ajung să se confrunte. La PRO Cinema vine şi al doilea film la recomandări: În căutarea răzbunării, cu Arnold Schwarzeneger în rolul unui bărbat care şi-a pierdut soţia şi copilul într-un accident aviatic provocat de un controlor de trafic şi care văzând că vinovatul este acoperit pentru fapta sa decide să îşi facă singur dreptate.

ora 13:35 Iubirea unei doamne – serial: TVR 2

ora 20:00 Maestrul Tai Chi: Prima TV

ora 20:00 Doctorul minune – serial: Kanal D

ora 20:30 Las Fierbinţi – serial: PRO TV

ora 20:30 Lista clienţilor: PRO Cinema

ora 21:00 Asasini la comandă: Naţional TV

ora 21:30 Joc murdar: PRO TV

ora 22:10 Jocurile timpului – serial sezonul 2, episodul 12: TVR 1

ora 22:30 Nehir – serial: Kanal D

ora 22:30 În căutarea răzbunării: PRO Cinema

ora 23:45 Vlad – serial sezonul 3: PRO TV