Life

Program TV luni, 30 mai. Ce transmisiuni sportive, filme şi emisiuni de divertisment puteţi urmări

FANATIK vă prezintă care sunt transmisiunile sportive, filmele şi emisiunile de divertisment din programul TV al zilei de luni, 30 mai, evenimerntul principal fiind meciul Irinei Begu - Jessica Pegula.
29.05.2022 | 23:28
Program TV luni 30 mai Ce transmisiuni sportive filme si emisiuni de divertisment puteti urmari
Program TV luni, 30 mai. Ce transmisiuni sportive, filme şi emisiuni de divertisment puteţi urmări. Un nou film cu agentul 007, Nue vreme de murit, pe HBO. Foto: Cinemagia.ro
ADVERTISEMENT

Luni, 30 mai, sportul efectiv supravieţuieşte în programul TV numai ca urmare a partidelor programate în a doua zi a optimilor de finală ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Nu mai există nici un meci de fotbal, nu avem nici baschet, handbal, singurul sport prezent este tenisul.

Irina Begu, de la ora 15:30, la Roland Garros, în programul TV al zilei de luni, 30 mai

Şi în acest program al zilei pe zgura Openului francez se va afla de la ora 15:30 Irina Begu, care o va întâlni pe americanca Jessica Pegula, numărul 11 mondial, românca dorind enorm victoria pentru a stabili cea mai bună performanţă a carierei ei la un turneu de Grand Slam, calificarea în sferturile de finală.

ADVERTISEMENT

Liderul mondial Iga Swiatek o întâlneşte pe chinezoiaca Qinwen Zheng, cea care a învins-o pe Simona Halep în turul 2. La masculin se vor juca partide echilibrate: Cilic – Medvedev, Hurakcz – Ruud, Rune – Tsitsipas şi Rublev – Sinner.  Alte jocuri interesante la feminin sunt Kudermetova – Keys şi Kasatkina – Giorgi.

  • ora 12:00 Tenis Grand Slam Roland Garros optimi: Eurosport 1, Eurosport 2

Nu e vreme de murit, un nou film antrenant din seria agentului 007, în programul TV luni, 30 mai

În programul TV al zilei de luni, 30 mai, avem emisiuni foarte importante de divertisment. Sunt cele două reality-show-uri extrem de urmărite, Survivor, la PRO TV, unde ne apropiem cu paşi mari de momentul finalei şi Insula iubirii la Antena 1, la care mai adăugăm Aventurierii gustului, showul culinar, la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Nu sunt deloc multe filme în ofertă. Pe canalele naţionale figurează unul singur, la Naţional TV, Total Recall şi salvarea vine de pe canalele de specialitate. De aici putem lua Lorzii din Dogtown, povestea adevărată a unor surferi din Statele Unite, cu performanţe incredibile, Feţe în mulţime, un thriller despre un criminal psihopat la PRO Cinema şi Nu e vreme de murit, un alt film din seria agentului 007, deci plin de acţiune.

  • ora ’20:00 Mă numesc Zuleyha – serial: Kanal D
  • ora 20:00 Aventurierii gustului – show culinar: Prima TV
  • ora 20:30 Survivor – reality-show: PRO TV
  • ora 20:30 Insula iubirii -reality-show: Antena 1
  • ora 21:00 Total Recall: Naţional TV
  • ora 21:00 Lorzii din Dogtown: Cinemax
  • ora 22:00 Nue vreme de murit: HBO
  • ora 22:30 Feţe în mulţime: PRO Cinema
  • ora 22:30 Ramo – serial: Kanal D
ADVERTISEMENT