Sport

Program TV luni, 4 octombrie. Ce transmisiuni sportive şi filme puteţi urmări în prima zi a săptămânii

FANATIK.RO vă prezintă care sunt transmisiunile sportive şi filmele din programul TV al zilei de luni, 4 octombrie
03.10.2021 | 22:35
Program TV luni 4 octombrie Ce transmisiuni sportive si filme puteti urmari in prima zi a saptamanii
Program TV luni, 4 octombrie. Ce transmisiuni sportive şi filme puteţi urmări în prima zi a săptămânii. O puteţi revedea pe regretata Stela Popescu la Prima TV. Foto: Cinemagia.ro
ADVERTISEMENT

Programul TV de luni, 4 octombrie, nu mai este susţinut ca de obicei de greutatea transmisiunilor sportive. Pentru că avem doar două meciuri de fotbalm nimic tenis şi încă e bine pentru că de marţi până pe data de 87 octombrie când se joacă primele partide din noua rundă de preliminarii CM nu mai avem meciuri.

Ultimul meci din etapa a 11-a din Liga 1 în programul TV luni, 4 octombrie

Luni, 4 octombrie se încheie etapa a 11-a din Liga 1 cu un meci în care se vor afla pe teren lanterna roşie Academica Clinceni, cu doar două puncte, deci fără victorie şi Botoşani, una dintre formaţiile din zona play-off, Botoşani. Un meci în care vom vedea ce a mai reuşit Ionuţ Chirilă să implementeze ca tactică la Clinceni.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci al zilei este dintr-un campionat de top, dar nu din eşalonul lui de Elită. Este vorba de Spania, de unde vom putea urmări la lucru două foste echipe de primă divizie, care acum se afla în La Liga 2, cu obiectivul primăverii. Girona şi Almeria pot oferi un spectacol agreabil.

ora 20:30 Fotbal Liga 1: Academica Clinceni – Botoşani: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 22:00 Fotbal La Liga 2: Girona – Almeria: Digi Sport 2, Look Sport 1

A doua cădere a Constantinopolelui în programul TV luni, 4 octombrie

Încă o zi cu filme puţine în programul TV este luni, 4 octombrie. Sunt şi ceva seriale, Las Fierbinţi şi Vlad pe PRO TV, Jocurile timpului pe TVR 1 şi Doctorul m isterios şi Nehir la Kanal D. Avem şi o producţie cu arte marţiale, Răzbunarea dragonilor, dar şi un interesant film despre prietenie, la HBO 2, Călătorie neplanificată.

ADVERTISEMENT

Sunt însă şi două comedii. Una este pe PRO Cinema, Partenere pentru Mike şi Dave, care pentru a ajunge la nunta surorii lor în Haway sunt condiţionaţi să vină însoţiţi de partenere, motiv pentru care fac o selecţie. Dar pe Prima TV avem o comedie românească, A doua cădere a Constaninopolelui, prilej de a revedea două nume imense plecate dintre noi, Stela Popescu şi Jean Constantin.

ora 20:00 Doctorul misterios – serial: Kanal D

ora 20:00 A doua cădere a Constantinopolelui: Prima TV

ora 20:30 Las Fierbinţi – serial: PRO TV

ora 21:00 Răzbunarea dragonilor: Naţional TV

ora 21:30 Vlad – serial: PRO TV

ora 22:10 Jocurile timpului sezon 3 ep. 4 şi 5: TVR 1

ora 22:10 Călătorie neplanificată: HBO 2

ora 22:30 Nehir – serial: Kanal D

ora 22:30 Partenere pentru Mike şi Dave: PRO Cinema