Sport

Program TV luni, 6 septembrie. Ce transmisiuni sportive şi filme puteţi urmări

FANATIK.RO vă oferă informaţii despre transmisiunile sportive şi filmele incluse în programul TV al zilei de luni, 6 septembrie
06.09.2021 | 00:06
Program TV luni 6 septembrie Ce transmisiuni sportive si filme puteti urmari
ADVERTISEMENT

Luni, 6 septembrie, programul TV la rubrica sport trăieşte din meciurile de tenis transmise în direct de Eurosport de la ultimul Grand Slam al anului, US Open, acolo unde mai contăm de acum înainte doar pe jucătorii înscrişi în probele de dublu. Fotbal avem doar un meci din a doua ligă din Spania, fiind o zi de pauză înainte de o nouă etapă din preliminariile CM 2022.

Tenis din optimi de la US Open în programul TV luni, 6 septembrie

Aşadar fotbalul se reduce la confruntarea Huesca – Oviedo, care încheie etapa din La Liga 2. Baza este tenisul ajuns la US Open în faza optimilor de finală. Se joacă ultimele patru meciuri din optimi dar eliminarea Simonei Halep în faţa ucrainencei Elina Svitolina parcă ne-a tăiat mult din interes.

ADVERTISEMENT

Totuşi, în programul optimilor pentru ziua de luni se remarcă destule meciuri care promit spectacol: Djokovic – Broobsky, Zverev – Sinner sau Opelka – Harris la masculin, Rogers -. Răducanu şi Sakkari – Andreescu la feminin. Însă deja avem un jucător în sferturi, Horia Tecău, la dublu masculin, alături de germanul Krawietz.

ora 19:00 Tenis Grand Slam US Open optimi: Eurosport 1

ora 22:00 Fotbal La Liga 2: Huesca – Oviedo: Digi Sport 2

Un film despre Roşia Montană cu Mircea Albulescu în programul TV luni, 6 septembrie

Luni, 6 septembrie, avem suficientă materie primă pentru cinefili, cu o variaţie evidentă de genuri, dar de această dată lipseşte din ofertă comedia. În schimb avem mai multe pelicule care se apropie fie de genul horror fie ştiinţifico-fantastic. În aceste categorii putem încadra filmele Constantine pe HBO2 şi Supraveiţuitorul pe Naţional TV.

ADVERTISEMENT

Prima TV vine cu două propuneri. De la ora 20:30 avem Pumnul răzbunăriii, în care celebra duşmănie dintre chinezi şi japonezi este din nou reflectată în timpul perioadei premergătoare celui de-al doile război mondial. Iar de la ora 22:30 avem Flăcări pe comori, un film despre minele de aur de la Roşia Montană şi goana după himerele îmbogăţirii rapide.

ora 13:35 Iubirea unei doamne – serial: TVR 2

ora 20:00 Pumnul răzbunării: Prima TV

ora 20:00 Doctorul minune – serial: Kanal D

ora 20:30 Las Fierbinţi – serial: PRO TV

ora 20:30 Constantine: HBO 2

ora 20:30 Străin la uşa ta: PRO Cinema

ora 21:00 Supravieţuitorul: Naţional TV 

ora 21:30 Vlad – serial: PRO TV

ora 22:30 Flăcări pe comori: Prima TV

ora 22:30 Nu e loc de iertare: PRO Cinema