Life

Program TV luni, 7 februarie. Ce transmisiuni sportive şi filme puteţi viziona

FANATIK vă prezintă care sunt transmisiunile sportive şi filmele din programul TV al zilei de luni, 7 februarie, în care avem fotbal din Liga 1, La Liga şi Serie A.
06.02.2022 | 20:30
Program TV luni 7 februarie Ce transmisiuni sportive si filme puteti viziona
ADVERTISEMENT

Sportul continuă să aibă locul lui stabil şi în programul TV al zilei de luni, 7 februarie, chiar dacă nu la aceeaşi anvergură ca în weekend. Avem on nouă zi la JO de iarnă de la Beijing, avem patru meciuri de fotbal, turneul de tenis feminin de la Sankt Petersburg şi un important meci de baschet masculin în grupa finală a Champions League, U BT Cluj-Napoca – Oostende.

Ultimul meci din etapa a 24-a din Liga 1 în programul TV luni, 7 februarie

În Liga 1 se joacă ultima partidă din etapa a 24-a, Botoşani – Dinamo, între o echipă care trage la play-off, cea locală şi alta care aleargă disperată după puncte pentru a ieşi de pe locul de retrogradare directă. Cum Botoşani a mai vândut un jucător cheie zilele acestea, Edjouma la FCSB, s-ar putea ca Dinamo să aibă ceva şanse măcar la un punct.

ADVERTISEMENT

În Europa avem patru partide. În La Liga Athletic Bilbao primeşte vizita celor de la Espanyol. În Serie A Salernitana se agaţă de orice punct şi speră să bată acasă pe Spezia, pentru a mai strânge contactul cu plutonul. În Portugalia Benfica merge pe terenul Tondelei, dar în privinţa vulturilor trebuie să fim circumspecţi după isprava de acasă cu Gil Vicente.

ora 07:00 JO de iarnă 2022 Beijing: Eurosport 1, Eurosport 2

ora 09:45 JO de iarnă 2022 Beijing: TVR 1, TVR 2

ora 12:00 Tenis feminin WTA Sankt Petersburg: Digi Sport 2

ora 19:00 Fotbal Liga Sagres: Tondela – Benfica: Look Sport 2

ora 19:30 Baschet masculin Champions League: U BT Cluj – Oostende: Look Sport 1

ora 19:55 Fotbal Liga 1: Botoşani – Dinamo: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 21:45 Fotbal Serie A: Salernitana – Spezia: Digi Sport, Telekom Sport 2, Look Sport

ora 22:00 Fotbal La Liga: Athletic Bilbao – Espanyol: Digi Sport, Telekom Sport 2, Look Sport 1

Plus One, un film despre complicaţiile unui triunghi amoros, în programul TV luni, 7 februarie

Nu mai avem puzderia de filme din weekend în programul TV al zilei de luni, 7 februarie. Sunt numai cinci pelicule în  oferta aleasă la care se adaugă şi serialul Fiica ambasadorului de pe Kanal D. Prima TV propune un film de acţiune, Înşelătorie absolută, despre o reporteriţă văduvă care ajută un agent federal să ancheteze afacerile fostului ei soţ.

ADVERTISEMENT

Un film istoric despre războinicii fiordurilor avem la Naţional TV, Vikingii, invazia francilor. Cinemax propune o comedie, Minunata mea Wanda dar propunerea noastră vine de pe HBO, cu filmul Plus One, o foarte interesantă analiză psihologică a unei situaţii amoroase complicate, un triunghi care va genera multe întrebări şi răspunsuri.

ora 20:00 Fiica ambasadorului – serial: Kanal D

ora 20:00 Înşelăciune absolută: Prima TV

ora 21:00 Vikingii, invazia francilor: Naţional TV

ora 21:00 Minunata mea Wanda: Cinemax

ora 22:05 Plus One: HBO

ora 23:30 Ramo: Kanal D