Life

Program TV marţi, 1 iunie. Ce transnmisiuni sportive, filme sau emisiuni de shobiz puteţi urmări

31.05.2021 | 20:30
Program TV marti 1 iunie Ce transnmisiuni sportive filme sau emisiuni de shobiz puteti urmari
Program TV marţi, 1 iunie. Ce transnmisiuni sportive, filme sau emisiuni de shobiz puteţi urmări. Acţiunea Zuzuc, un film românesc despre dramele copiiilor din familie
ADVERTISEMENT

Sportul suferă o cădere drastică în programul TV al zilei de marţi, 1 iunie, singurele transmisiuni fiind cele din tenis, de la turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Nici o altă disciplină sportivă nu îşi mai găseşte loc în programul zilei de marţi, 1 iunie.

Rafael Nadal şi Novak Djokovic la Roland Garros în programul TV marţi, 1 iunie

La Roland Garros va fi ultima zi cu meciuri din cadrul primului tur, atât la masculin cât şi la feminin. În turneul masculin este momentul intrării în scenă a primilor doi favoriţi, spaniolul Rafael Nadal, câştigător de 13 ori, record al competiţiei şi sârbul Novak Djokovic, liderul mondial.

ADVERTISEMENT

La feminin va evolua şi o româncă. Este vorba de singura jucătoare din ţara noastră venită din calificări, Irina Bara, care o va avea ca adversară pe australianca Sharma. Liderul mondial, o altă jucătoare de la Antipozi, Ashleigh Barty, o are rivală pe americanca Bernarda Pera.

  • ora 12:00 Tenis turneu Grand Slam Roland Garros turul 1: Eurosport 1, Eurosport 2

Acţiunea Zuzuc, un film despre drama în familie, în programul TV marţi, 1 iunie

Prima zi a lunii iunie oferă destule variante interesante iubitorilor filmului. PRO TV propune două producţii cu multă adrenalină, Jack Ryan – Agentul din umbră şi imediat S-a furat un tren 123. Naţional TV are în grilă filmul Vânătoare nemiloasă. În schimb HBO 2 vine cu un alt film cu mare impact la public din seria Stăpânul inelelor: Frăţia inelului.

ADVERTISEMENT

Avem şi două producţii cu luptători de arte marţiale: Legenda luptătorului kung-fu pe Prima TV şi Kung Fu 3 pe PRO Cinema. Dacă doriţi o producţie cu temă, care să vă facă să reflectaţi, atunci Acţiunea Zuzuc, film românesc din 1984, este perfect. Este vorba de un copil care a dispărut de acasă din cauza mediului familial tensionat.

  • ora 14:10 Acţiunea Zuzuc: TVR 2
  • ora 20:00 Legenda luptătorului kung-fu: Prima TV
  • ora 20:30 Las Fierbinţi – serial: PRO TV
  • ora 20:30 Stăpânul inelelor: Frăţia inelului: HBO 2
  • ora 20:30 Kung Fu 3: PRO Cinema
  • ora 21:00 Vânătoare nemiloasă: Naţional TV
  • ora 21:30 Jack Ryan – Agentul din umbră: PRO TV
  • ora 22:10 California: TVR 1
  • ora 22:45 Blestemul: HBO
  • ora 23:30 S-a furat un tren 123: PRO TV
ADVERTISEMENT

Denise Rifai şi ale ei 40 de întrebări incomode în programul TV marţi, 1 iunie

Este marţi şi de fiecare dată în această a doua zi a săptămânii moderatoarea Denise Rifai vă invită la incitantul ei talk-show de la Kanal D. Vor fi din nou 40 de întrebări incomode pentru invitatul ei, acesta fiind considerat cel mai bun şi mai viu talk-show din toate emisiunile de profil ale televiziunilor noastre.

Şi Mihai Gâdea ne recheamă la emisiunea sa, Sinteza zilei, de la Antena 3, unde dezbate cele mai fierbinţi subiecte apărute în ultimele ore. Şi să nu uităm de emisiunea de la B1 TV Dosar de politician, mutată de la ora 22:00 la ora 19:00 pentru a face loc showului Bună, România!

ADVERTISEMENT
  • ora 19:00 Dosar de politician: B1TV
  • ora 21:00 Sinteza zilei: Antena 3
  • ora 23:00 40 de întrebări cu Denise Rifai: Kanal D

Showbiz de toate felurile în programul TV marţi, 1 iunie

Emisiunile de divertisment au zilnic pondere însemnată în grilele televiziunilor şi acest lucru se vede lesne şi din programul TV al zilei de marţi, 1 iunie. Sunt majoritatea emisiuni care au un ritm zilnic şi care au ajuns să fie foarte bine cunoscute de români, unele având o audienţă remarcabilă.

Între acestea numărăm matinalul Antenei 1, Neatza cu Răzvan şi Dani, cel mai vechi de profil rămas în schemă, provocarea lui Cătălin Măruţă în showul care îi poartă numele la PRO TV sau emisiunea de cultură generală la TVR 2 Câştigă România, moderată cu mult har de Virgil Ianţu.

Şi Cristi Brancu are segmentul lui de public bine conturat la Prima TV, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP. Să nu uităm pamfletul lui Dragoş Pătraru, Starea naţiei, la Prima TV şi la B1TV emisiunea Bună, România.

ora 08:00 Cu capu-n zori – matinal: TVR 1

ora 08:00 Neatza cu Răzvan şi Dani – matinal: Antena 1

ora 14:00 Mireasa: Antena 1

ora 14:00 Star Magazin: Antena Stars

ora 15:00 La Măruţă: PRO TV

ora 15:00 Hai cu fetele: Prima TV

ora 16:00 Exclusiv VIP: Prima TV

ora 16:00 Showbiz Report: Antena Stars

ora 18:00 Ce spun românii: PRO TV

ora 19:00 Mireasa – Urzeala soacrelor: Antena Stars

ora 20:30 Chefi la cuţite: Antena 1

ora 21:00 România 9: TVR 1

ora 21:00 Brigitte şi Pastramă: Antena Stars

ora 22:00 Bună, România: B1TV

ora 22:30 Starea naţiei – pamflet: Prima TV

ora 23:30 Tâlk-Talk: Prima TV

ora 23:30 X-tra Night Show: Antena Stars

 

 

ADVERTISEMENT