Life

Program TV marți, 11 ianuarie. Ce transmisiuni sportive și filme puteți urmări

FANATIK vă oferă toate informațiile despre transmisiunile sportive și filmele incluse în programul TV al zilei de marți, 10 ianuarie, cu un singur meci de fotbal
10.01.2022 | 20:30
Program TV marti 11 ianuarie Ce transmisiuni sportive si filme puteti urmari
ADVERTISEMENT

Sportul are de această dată un rol destul de șubred în programul TV al zilei de marți, 11 ianuarie. Asta pentru că sportul rege, rezervorul care alimenta permanent acest sector, trăiește dintr-o întâmplare, dintr-un singur meci, pentru că acesta a fost reprogramat de duminică, 9 ianuarie, pe motive de COVID 19.

Un meci de fotbal din Serie A în programul TV marți, 11 ianuarie

Este vorba de partida din Serie A Cagliari – Bologna, un meci extrem de important pentru sarzi, care luptă din greu pentru evitarea retrogradării. Bologna se afla la al doilea meci consecutiv anulat, după cel de acasă cu Inter, problemele fiind la echipa lui Sinișa Mihajlovic, cu mai mulți jucători testați pozitiv.

ADVERTISEMENT

Așa a apărut în grilă un meci de fotbal, altfel nu ar fi fost niciunul, pentru că deși în Premier League este restanța Southampton – Brentford din etapa a 18-a aceasta nu este televizată iar alt joc, Everton .- Leicester, a fost din nou amânat.

ora 08:00 Tenis feminin WTA Sydney: Digi Sport 2

ora 08:30 Tenis feminin WTA Adelaide 2: SORANA CÎRSTEA – Anhelina Kalinina: Digi Sport 4

ora 21:45 Fotbal Serie A: Cagliari – Bologna: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Plus

Iceman, ultimul meci, filmul serii la PRO TV în programul TV marți, 11 ianuarie

Foarte puține filme avem în graficul zilei de marți, 11 ianuarie. Vinovate sunt în bună măsură și canalele de specialitate, care au foarte multe reluări în grile și din acest motiv doar Cinemax a oferit un film care nu mai fusese difuzat până acum.

ADVERTISEMENT

La Cinemax avem Taurul, povestea unei adolescente cu probleme comportamentale. La Național TV sunt două filme: Trecătoarea Diavolului, o reconstituire a ciudatei morți a nouă schiori ruși în anul 1959 și Minte liberă. La Prima TV un film cu multe karate, Hong Kong, oraș al crimei. Cel mai interesant este la PRO TV, Iceman, ultimul meci, despre un campion la box acuzat pe nedrept de trafic de droguri și trimis la o închisoare în Rusia.

ora 20:00 Fiica ambasadorului – serial: Kanal D

ora 20:00 Hong Kong, oraș al crimei: Antena 1

ora 20:30 Iceman, ultimul meci: PRO TV

ora 21:00 Minte liberă: Național TV

ora 21:00 Taurul: Cinemax

ora 22:10 Ucide-i pe toți și întoarce-te singur: TVR 1

ora 23:15 Trecătoarea Diavolului: Național TV

ora 23:30 X Men, ultima înfățișare: PRO TV

ora 23:30 Rocky 2: Antena 1