Sport

Program TV marți, 16 noiembrie. Ce transmisiuni sportive și filme puteți viziona

FANATIK.RO vă prezintă care sunt transmisiunile sportive și filmele din programul TV al zilei de marți, 16 noiembrie, zi în care se încheie preliminariile CM 2022 zona europeană
15.11.2021 | 20:30
Program TV marti 16 noiembrie Ce transmisiuni sportive si filme puteti viziona
ADVERTISEMENT

Gata cu maratonul meciurilor din cadrul preliminariilor CM 2022! Marți, 16 noiembrie, sunt ultimele partide incluse în programul TV din preliminarii, urmând a ne reîntâlni abia la primăvară, în martie cu cele 12 reprezentative care se vor bate la barajul pentru trei locuri rămase Europei.

Ultimele meciuri din preliminariile CM 2022 în programul TV marți, 16 noiembrie

Pe micile ecrane vor fi transmise în direct doar trei partide, considerate cele mai importante din programul zilei de marți, 16 noiembrie. Acestea sunt Țările de Jos – Norvegia și Muntenegru – Turcia în grupa G, cu batavii calificându-se dacă îi bat pe nordici și Țara Galilor – Belgia, gazdelor fiindu-le de ajuns remiza pentru a-și asigura prezența la baraj. În plus avem pe TVR și amicalul Italia U21 – România U21, pe stadionul din Frosinone.

ADVERTISEMENT

În afară de fotbal vom avea jocuri foarte importante de la Turneul campionilor la tenis masculin, în direct de la Milano și în competiția similară rezervată fetelor la Guadalajara. La Torino o veste teribil de proastă pentru italieni: Matteo Berrettini s-a accidentat în primul meci și a abandonat în fața lui Alexander Zverev și dacă nu se va reface în locul lui va intra alt italian, Jannick Sinner.

ora 15:00 Tenis masculin Turneul Campionilor: Eurosport 2

ora 18:30 Fotbal meci amical: Italia U21 – România U21: TVR 1

ora 21:45 Fotbal preliminarii CM 2022: Țările de Jos – Norvegia: Digi Sport 1, Look Plus

ora 21:45 Fotbal preliminarii CM 2022: Muntenegru – Turcia: Digi Sport 3

ora 21:45 Fotbal preliminarii CM 2022: Țara Galilor – Belgia: Digi Sport 4, Look Sport 1

Lupta cu înălțimile, un film deosebit despre curaj și iubirea frate-soră în programul TV marți, 16 noiembrie

Continuă prigoana amatorilor de filme pe micile ecrane și în programul TV al zilei de marți, 16 noiembrie, în sensul în care aceștia nu au prea multe opțiuni la alegere. Asta dacă nu luăm în calcul că mai avem și tradiționalele seriale Las Fierbinți la PRO TV și Doctorul misterios și Nehir pe Kanal D.

ADVERTISEMENT

În total avem patru filme, unul la TVR 1, altul la Național TV și două pe PRO Cinema. Cel care merită clar văzut este pe PRO Cinema, de la ora 20:30, Lupta cu înălțimile, o poveste extraordinară de familie, în care un frate se angajează într-o acțiune disperată de a-și salva sora, alpinistă, prizonieră la mare altitudine într-o creastă de munte.

ora 20:00 Doctorul misterios – serial: Kanal D

ora 20:30 Las Fierbinți – serial: PRO TV

ora 20:30 Lupta cu înălțimile: PRO Cinema

ora 21:00 Operațiunea Delta Force: Național TV

ora 22:30 Răzbunătorul Sartana: TVR 1

ora 23:00 Bronzul: PRO Cinema