Life

Program TV marți, 19 iulie. Ce transmisiuni sportive și filme puteți viziona

FANATIK vă prezintă care sunt transmisiunile sportive și filmele din programul TV al zilei de marți, 19 iulie, în care sportul este din nou reprezentat doar de turneele de tenis.
18.07.2022 | 20:30
Program TV marti 19 iulie Ce transmisiuni sportive si filme puteti viziona
Program TV marți, 19 iulie. Ce transmisiuni sportive și filme puteți viziona. La TVR 1 puteți viziona Cocoșatul, ecranizarea după romanul lui Paul Feval. Foto: Cinemagia.ro
ADVERTISEMENT

Nu e tocmai grozavă pentru microbiști știrea conform căreia sportul în programul TV al zilei de marți, 19 iulie, se reduce, din nou, doar la partidele din cadrul a trei competiții de tenis. Desigur, o parte importantă din vinâ o poartă și campioana României, CFR Cluj, care ar fi trebuit să joace acum în turul 2 preliminar al Champions League cu Dudelange, mult visata revanșă, dar fiind eliminată de Pyunik Erevan o vom vedea abia joi, în Conference League.

Două românce sunt pe teren la Hamburg în programul TV marți, 19 iulie

Așa încât, ne convine nu convine, trebuie din nou să ne mulțumim cu partidele din sportul alb, mai ales că vom avea pe teren și două reprezentante ale noastre . Turneul cu pricina este cel de la Hamburg, dar sorții nu a fost deloc prietenoși cu fetele noastre. Irina Bara o va întâlni pe nr. 2 mondial, Anett Kontaveit iar Gabi Ruse, câștigătoare aici acum un an, o va înfrunta pe Bernarda Pera.

ADVERTISEMENT

La Hamburg turneul masculin, singurul de 500 de puncte, marele favorit este spaniolul Carlos Alcaraz, care este foarte puternic pe zgură. Rusul Andrei Rublev e al doilea iar argentinianul Diego Schwarzmann al treilea. Campionul de anul trecut, Pablo Carreno Busta e abia al patrulea. Turneul este unul dintre cele mai vechi în Europa, 116 ani.

  • ora 12:00 Tenis feminin WTA Hamburg: Digi Sport 2
  • ora 12:00 Tenis masculin ATP Hamburg: Eurosport 2
  • ora 17:00 Tenis feminin WTA Palermo: Digi Sport 2, Digi Sport 4
  • ora 19:00 Tenis masculin ATP Hamburg: Eurosport 2
ADVERTISEMENT

Cocoșatul, ecranizarea romanului lui Paul Feval, la TVR 1, în programul TV marți, 19 iulie

Din nou avem o zi, cea de marți, în care iubitorii emisiunilor de divertisment suspină pentru că nu au decât o singură opțiune, respectiv antrenanta emisiune a Antenei 1, Poftiți pe la noi, poftiți prin țară. E adevărat că timpul trece foarte repede urmărind la ce îi mai supune mea Mărin pe starurile din showbizz, dar altă variantă nu mai există.

Nici în privința filmelor nu ne putem lăuda cu o ofertă bogată. În total sunt cinci filme, totuși mult mai bine decât emisiunile de divertisment. La PRO TV avem Tatăl, despre un fost pușcăriaș care vrea să își refacă relația cu fiica lui de 17 ani. La Prima TV este o comedie, Gustul fructului oprit. La Național TV avem Invincibilii 3: Bătălia finală și Urmărit de moarte. Noi am ales ecranizarea după romanul lui Paul Feval, Cocoșatul, cu personajul său favorit, cavalerul Lagardere luptând pentru dreptate.

ADVERTISEMENT
  • ora 20:00 Aripi frânte – serial: Kanal D
  • ora 20:00 Gustul fructului oprit: Prima TV
  • ora 20:30 Las Fierbinți – serial: PRO TV
  • ora 20:30 Poftiți pe la noi, poftiți prin țară – reality-show: Antena 1
  • ora 21:00 Invincibilii 3: Bătălia finală: Național TV
  • ora 21:10 Cocoșatul: TVR 1
  • ora 21:30 Tatăl: PRO TV
  • ora 23:15 Urmărit de moarte: Național TV