Life

Program TV marți, 20 iulie. Ce transmisiuni sportive, filme și emisiuni de divertisment puteți viziona. Meciul CFR-ului în Gibraltar şanse minime de televizare

FANATIK.RO vă face cunoscute cele mai importante evenimente sportive, care sunt cele mai bune filme și emisiuni de divertisment pentru ziua de marți, 20 iulie
19.07.2021 | 23:19
Program TV marti 20 iulie Ce transmisiuni sportive filme si emisiuni de divertisment puteti viziona Meciul CFRului in Gibraltar sanse minime de televizare
Program TV marți, 20 iulie. Ce transmisiuni sportive, filme și emisiuni de divertisment puteți viziona. Meciul CFR-ului în Gibraltar şanse minime de televizare. CFR ar putea să joace cu Lincoln fără a fi văzută în România.. Foto: CFR Cluj Facebook
ADVERTISEMENT

Marţi, 20 iulie, sportul este reprezentat în programul TV în mod sigur de cele două turnee WTA la tenis feminin, de la Gdynia, în Polonia şi de la Palermo. La Palermo arf fi trebuit să fie Sorana Cârstea cap de serie nr.1 dar problema musculară de la Wimbledon a împiedicat-o în primul rând să meargă la JO de la Tokyo.

Irina Begu şi Gabriela Ruse, în programul TV marţi, 20 iulie

La Gdynia va juca marţi Irina Begu în compania belgiencei Bonaventura, la turneu mai fiind prezentă şi Irina Bara, deja intrată în turul 2, în timp ce la Palermo au fost trei românce, dar Alexandra Dulgheru a pierdut din primul tur. Sunt prezente aici Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse, care joacă marţi cu luxemburgheza Minella.

ADVERTISEMENT

Din păcate sunt şanse foarte mici să putem vedea pe micile ecrane meciul din Gibraltar al CFR-ului Cluj cu Lincoln în turul 2 preliminar al Champions League, dar se fac încă eforturi pentru găsirea unei firme care să poată efectua transmisia.

ora 12:00 Tenis feminin WTA Gdynia: Digi Sport 2, Digi Sport 4

ora 17:00 Tenis feminin WTA Palermo: Digi Sport 2, Digi Sport 4

Ori Jackie Chang ori Claude van Damme în programul TV marți, 20 iulie

Nici marți, 20 iulie, oferta pentru cinefili nu este foarte bogată, dar totuși poate tenta, mai ales producțiile cu foarte multă mișcare, în care apar maeștri ai genului precum Jackie Chan sau Claude van Damme. Pe Jackie Chan îl putem vedea la PRO TV în al doilea film Ora de vârf, cu acțiunea desfășurată în Hong Kong.

ADVERTISEMENT

Claude van Damme însă este protagonistul unui film extrem de dur, Închisoarea iadului, povestea unui tip care a omorât pe violatorul soției sale și a ajuns după gratii. Iar ceea ce se petrece în acea închisoare este de-a dreptul înfiorător, lucruri inimaginabile, care pornesc chiar de la directorul penitenciarului.

ora 20:00 Închisoarea iadului: Prima TV

ora 20:30 Las Fierbinți – serial: PRO TV

ora 20:30 Lacrima diavolului: PRO Cinema

ora 21:00 Mesaj sângeros: Național TV

ora 22:00 Stăpânul inelelor. Întoarcerea regelui: HBO

ora 22:10 Omul liniștit: TVR 1

ora 23:10 Jocuri de putere: Cinemax

X-tra Night Show, emisiunea fără perdele, în programul TV marți, 20 iulie

Nu sunt noutăți spectaculoase la capitolul emisiuni de divertisment în programul TV marți, 20 iulie. Ne începem ziua cu cele două matinale de la TVR 1 și Antena 1, la ora 10:30 ne mutăm pe PRO TV la Vorbește lumea, după care trebuie să stăm și să așteptăm până la prânz, când ne reîntâlnim cu Mireasa de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Prima TV vine cu cele două emisiuni una după alta, Hai cu fetele și Exclusiv VIP, iar de la ora 15:00 aven trei oferte: La Măruță pe PRO TV, Teo show la Kanal D sau Hai cu fetele la Prima. Seara, de la 22.30, Antena Stars are în fiecare zi X-tra Night Show, o emisiune foarte vioaie și foarte bine primită de telespectatori.

ora 08:00 Cu capu-n zori – matinal: TVR 1

ora 08:00 Neatza cu Răzvan și Dani: Antena 1

ora 10:30 Vorbește lumea: PRO TV

ora 14:00 Mireasa – sezonul 3: Antena 1

ora 14:00 Star Magazin: Antena Stars

ora 15:00 La Măruță: PRO TV

ora 15:00 Hai cu fetele: Prima TV

ora 15:00 Teo show: Kanal D

ora 16:00 Showbiz report: Antena Stars

ora 16:00 Exclusiv VIP: Prima TV

ora 18:00 Ce mai spun românii: PRO TV

ora 19:00 Mireasa – urzeala tronurilor: Antena Stars

ora 20:30 Chefi la cuțite (reluare): Antena 1

ora 21:00 Brigitte și Pastramă: Antena Stars

ora 22:00 Bună, România: B1TV

ora 22:30 X-tra Night Show: Antena Stars