Life

Program TV marți, 28 iunie. Ce transmisiuni sportive, divertisment și filme puteți urmări. Începe o nouă ediție din Poftiți pe la noi, poftiți prin țară!

FANATIK vă oferă amănunte despre transmisiunile sportive, divertisment și filmele incluse în programul TV al zilei de marți, 28 iunie, principalul eveniment fiind debutul Simonei Halep la Wimbledon.
27.06.2022 | 20:30
Program TV marti 28 iunie Ce transmisiuni sportive divertisment si filme puteti urmari Incepe o noua editie din Poftiti pe la noi poftiti prin tara
Program TV marți, 28 iunie. Ce transmisiuni sportive, divertisment și filme puteți urmări. Începe o nouă ediție din Poftiți pe la noi, poftiți prin țară!. Foto: Antena 1.ro
ADVERTISEMENT

Sportul în programul TV al zilei de marți, 28 iunie și în următoarele zile, cuprinde  marele eveniment din lumea tenisului, turneul de Grand Slam de la Wimbledon și semifinalele EURO U19. Până pe 10 iulie canalele Eurosport vor difuza în exclusivitate sute de ore de transmisiuni și apoi analize zilnice de la regalul sportului alb pe iarbă.

Cinci românce joacă la Wimbledon în programul TV marți, 28 iunie

Pentru noi, ziua de nmarți, 28 iunie este una foarte aglomerată în competiția de simplu feminin, acolo unde contăm, pentru că la masculin nu avem nici un jucător, după retragerea lui Horia Tecău nici măcar în proba de dublu. Cinci jucătoare din România vor fi pe teren: Gabriela Ruse, care are o misiune imposibilă în fața americancei Cori Gauff, Ana Bogdan, adversar Daiana Yastremska.

ADVERTISEMENT

Mihaela Buzărnescu va fi față în față cu puștoaica din Germania Mariana Schunck, Irina Bara cu jucătoarea franceză Chloe Paquet, dar cel mai important meci este al Simonei Halep, care nu are o misiune tocmai simplă cu Karolina Muchova din Cehia, cu care nu s-a mai întâlnit până acum. Pe TVR 2 puteți urmări semifinalele de la turneul final al EURO U19.

  • ora 13:00 Tenis Grand Slam Wimbledon turul 1: Eurosport 1, Eurosport 2
  • ora 18:00 Fotbal EURO U19 semifinala: Italia – Anglia: TVR 2
  • ora 21:00 Fotbal EURO U19 semifinala: Franța – Israel: TVR 2
ADVERTISEMENT

O nouă ediție din emsiunea Poftiți pe la noi, poftiți prin țară, în programul TV marți, 28 iunie

Singura emisiune de divertisment din programul TV al zilei de marți, 28 iunie, o reprezintă premiera unei ediții la Antena 1 a emisiunii Poftiți pe la noi, poftiți prin țară, cu de acum charismaticul Nea Mărin gata să disciplineze din nou o sumedenie de vedete. Sunt și câteva filme, unele char de foarte bună calitate.

Astfel, dacă vreți filme serioase foarte bune puteți opta fie pentru Drumul spre înalta societate la TVR 1, care beneficiază și de o distribuție pe măsură a anilor 70 din secolul trecut, fie pentru Neguțătorul din Veneția, ecranizarea celebrei piese a lui William Shakespeare. Vreți acțiune, aveți din plin la PRO TV cu filmul Straja sau la Prima TV, producția Altitudine.

ADVERTISEMENT
  • ora 20:00 Mă numesc Zuleyha – serial: Kanal D
  • ora 20:00 Altitudine: Prima TV
  • ora 20:30 Las Fierbinți – serial: PRO TV
  • ora 20:30 Poftiți pe la noi, poftiți prin țară: Antena 1
  • ora 21:00 Neguțătorul din Veneția: Național TV
  • ora 21:10 Drumul spre înalta societate: TVR 1
  • ora 21:30 Straja: PRO TV
  • ora 23:45 Comando de sacrificiu: Național TV