Sport

Program TV marți, 31 august. Ce transmisiuni sportive și filme puteți urmări

FANATIK.RO vă prezintă transmisiunile sportive și filmele din programul TV al zilei de marți, 31 august
30.08.2021 | 23:46
Program TV marti 31 august Ce transmisiuni sportive si filme puteti urmari
ADVERTISEMENT

Odată cu întreruperea campionatelor pentru a face loc echipelor naționale să susțină următoarea serie de trei partide din preliminariile CM 2022 fotbalul dispare pentru o perioadă din grila televiziunilor, până și Liga 2 luând vacanță până pe data de 11 septembrie.

Doar tenis de la US Open 2021 în programul TV marți, 31 august

Prin urmare sportul este salvat de la dispariție totală de către ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, care se dispută pe hard la Flushing Meadows în New York. În turneul masculin va fi o luptă între liderul mmondial Novak Djokovic și noul val, reprezentat de grecul Tsitsipas, germanul Alexander Zverev, rusul Medvedev și italianul Berrettini.

ADVERTISEMENT

La feminin contăm și noi cel puțin ca prezență în faza incipientă a competiției, marți fiind însă programată o singură jucătoare româncă, Sorana Cîrstea, care nu a avut noroc la tragerea la sorți pentru că i-a fost pusă în cale o jucătoare puternică, din top 30, rusoaica Veronika Kudermetova.

ora 18:00 Tenis Grand Slam US Open 2021: Eurosport 1, Eurosport 2

Un studio în căutarea unei vedete în programul TV marți, 31 august

Nici marţi, 31 august, calendaristic ultima zi de vară, nu excelăm numeric la capitolul filme. Sunt câteva seriale care îşi urmează cursul, Las Fierbinţi, Vlad, Doctorul Minune, Iubirea unei femei,dar există şi pelicule de bună calitate. Naţional TV oferă o comedie interesantă despre perioada războiului rece, un eveniment care în mod normal numai hazul nu l-a stârnit ăn realitate. Însă în filmul Un spion care ştia prea multe găsim destule momente de amuzament.

ADVERTISEMENT

Un film foarte interesant propune şi PRO TV de la ora 23:45, Când se rupe craca dar şi TVR1 cu Mai tare ca diavolul. Avem la Prima TV şi un film românesc în regia lui Nicolae Corjos, Un studio în căutarea unei vedete, un film despre o figurantă remarcată pentru a deveni vedetă, dar care prefera mai mult să ajungă la facultate.

ora 13:35 Iubirea unei femei – serial: TVR 2

ora 16:00 Sacrificii în numele iubirii – serial: Prima TV

ora 20:00 Ultimul glonţ: Prima TV

ora 20:00 Doctorul minune – serial: Kanal D

ora 20:30 Las Fierbinţi – serial: PRO TV

ora 20:30 Lacrima diavolului: PRO Cinema

ora 21:00 Un spion care ştia prea multe: Naţional TV

ora 21:30 Mai furios, mai iute: PRO TV

ora 22:10 Mai tare ca diavolul: TVR 1

ora 22:30 Un studio în căutarea unei vedete: Prima TV

ora 23:45 Când se rupe craca: PRO TV

ora 23:55 Mamă nepotrivită: HBO