Life

Program TV marți, 31 mai. Ce transmisiuni sportive, filme și emisiuni de divertisment figurează în grile

FANATIK vă prezintă care sunt transmisiunile sportive, filmele și emisiunile de divertisment din programul TV al zilei de marți, 31 mai, cu meciuri de tenis de la Roland Garros.
30.05.2022 | 20:30
Program TV marti 31 mai Ce transmisiuni sportive filme si emisiuni de divertisment figureaza in grile
Program TV marți, 31 mai. Ce transmisiuni sportive, filme și emisiuni de divertisment figurează în grile. Un extraordinar film la Național TV, despre supraviețuirea în jungla Amazonului: Jungla, tărâmul morții. Foto: Cinemagia.ro
ADVERTISEMENT

Și marți, 31 mai, ultima zi a acestei luni, sportul din programul TV are un singur numitor comun, turneul de Grand Slam pe zgură de la Roland Garros, unde au loc primele două sferturi de finală din competiția masculină și toate cele patru din întrecerea feminină. De asemeni avem și al treilea meci al finalei Ligii naționale la baschet masculin, U BT Cluj-Napoca – Voluntari.

Djokovic – Nadal, regalul tenisului masculin de la Roland Garros în programul TV marți, 31 mai

Marți, 31 mai, avem un meci eveniment în turneul masculin de la Roland Garros. Sorții au făcut ca în faza sferturilor să se joace meciul dintre Novak Djokovic și Rafael Nadal. Spaniolul, regele neîncoronat al Roland Garros-ului, cu 13 succese la activ, este un mare fan al lui Real Madrid și a fost prezent la finala Champions League câștigată de echipa sa cu 1-o în fața lui Liverpool, ceea ce înseamnă al 14-lea triumf în competiție. Acum Nadal e ambiționat să imite performanța Realului și să ajungă și el tot la cota 14.

ADVERTISEMENT

Al doilee meci din sferturi la masculin va fi între germanul Alexander Zverev și copilul minune al sportului alb, alt spaniol, Carlos Alcaraz. Specialiștii susțin că până aici a fost drumul lui Zverev la Roland Garros, apreciind că Alcaraz poate ajunge în finală și chiar să o câștige. La feminin avem două partide între sportive din aceeași țară: Stephens – Gauff, două americance și Kudermetova – Kasatkina, confruntare rusă.

  • ora 12:00 Tenis Grand Slam Roland Garros sferturi: Eurosport 1, Eurosport 2
  • ora 20:00 Baschet masculin Liga națională finala: U BT Cluj-Napoca – Voluntari: Digi Sport 2, Prima Sport 1
ADVERTISEMENT

Jungla, tărâmul morții, un film real despre supraviețuirea în jungla Amazonului, în programul TV marți, 31 mai

Doar două emisiuni de divertisment avem în programul TV de marți, 31 mai, dar ambele sunt extrem de importante și cu rating foarte mare, pentru că este vorba de reality-show-urile Survivor la PRO TV și Insula iubirii la Antena 1. Primul se îndreaptă vertiginos spre momentul în care vom afla marele câștigător.

Sunt și câteva filme care pot reprezenta o alegere potrivită pentru a urmări o peliculă atractivă sau care să te țină cu sufletul la gură. În prima categorie avem comedia de la miezul nopții de la Antena 1, Mă simt frumoasă. La TVR 1 stilul western e readus în atenție prin Balada din Valea Morții, iar violența și adrenalina la Prima TV, în Vice, orașul fără legi. Noi însă am optat pentru filmul Jungla, tărâmul morții, la Național TV, o fantastică poveste adevărată despre cum poți supraviețui trei săptămâni singur în jungla Amazonului, rănit, fără cele necesare.

ADVERTISEMENT
  • ora 20:00 Mă numesc Zuleyha – serial: Kanal D
  • ora 20:00 Vice, orașul fără legi: Prima TV
  • ora 20:30 Survivor – reality-show: PRO TV
  • ora 20:30 Insula iubirii – reality-show: Antena 1
  • ora 21:00 Jungla, tărâmul morții: Național TV
  • ora 21:10 Balada din Valea Morții: TVR 1
  • ora 23:15 Vânătorul: Național TV