Life

Program TV marți, 5 iulie. Ce transmisiuni sportive și filme puteți viziona

FANATIK vă oferă informații despre transmisiunile sportive și filmele din programul TV al zilei de marți, 5 iulie, în care avem debutul lui CFR Cluj în turul 1 preliminar al Champions League.
04.07.2022 | 20:30
Program TV marti 5 iulie Ce transmisiuni sportive si filme puteti viziona
Program TV marți, 5 iulie. Ce transmisiuni sportive și filme puteți viziona. Viața pictorului francez Toulouse-Lautrec la TVR 1. Foto: Cinemagia.ro
ADVERTISEMENT

În programul TV al zilei de marți, 5 iulie, sportul nu mai înseamnă doar tenisul de la Wimbledon care va intra în etapa sferturilor de finală ziua 1 ci și fotbal din turul preliminar al Champions League, campioana României, CFR Cluj, pornind urcușul sperăm cât mai sus în această competiție, dacă nu prin poarta Europa League sau, în cel mai rău caz, prin cea a Conference League.

Debutul lui CFR Cluj în turul 1 preliminar al Champions League în programul TV marți, 5 iulie

CFR Cluj merge în Armenia, pentru a da replica omoloagei din această țară, Pyunik Erevan. Ardelenii au renunțat la foarte mulți jucători în vară, unii chiar importanți, genul Sigurjonsson sau Omrani, dar au și efectuat câteva achiziții bune, făcând încet-încet o legiune croată în Gruia.

ADVERTISEMENT

La Wimbledon lucrurile devin tot mai serioase, odată cu primele partide din faza sferturilor de finală. Sunt programate câte două jocuri la masculin și la feminin. La masculin va fi foarte interesant de urmărit meciul dintre marele favorit Novak Djokovic și puștiul italian Jannik Sinner, care a câștigat duelul cu alt copil minune, spaniolul Carlos Alcaraz. La feminin avem un joc pe care nimeni nu l-ar fi putut anticipa la acest nivel, disputa germană dintre Julie Niemeier și marea revelație Tatjana Maria.

  • ora 13:00 Tenis Grand Slam Wimbledon sferturi de finală: Eurosport 1, Eurosport 2
  • ora 19:00 Fotbal Champions League turul 1 preliminar: Pyunik Erevan – CFR Cluj: Prima Sport 1
ADVERTISEMENT

Moulin Rouge, viața pictorului francez Toulouse-Lautrec, în programul TV marți, 5 iulie

Emisiunile de divertisment se reduc la una singură în programul TV al zilei de marți, 5 iulie. Este vorba de emisiunea Antenei 1, Poftiți pe la noi, poftiți din țară, cu un rating destul de bun, în care charismaticul Nea Mărin, ca de obicei, este cel care pune vedetele la muncă serioasă și nu le menajează deloc.

Filmele din programul TV al zilei de marți, 5 iulie, sunt prea multe, mai precis cinci la număr, două la Național TV, dar cel puțin trei dintre ele merită atenție. Este vorba de În numele legii la PRO TV, de Bernie la Prima TV, povestea celui mai bun om dintr-o localitate care omoară o văduvă pentru a-i lua banii și Moulin Rouge, un plonjon puțin în tunelul timpului, spre viața pictorului francez Toulouse-Lautrec.

ADVERTISEMENT
  • ora 20:00 Aripi frânte – serial: Kanal D
  • ora 20:00 Bernie: Prima TV
  • ora 20:30 Las Fierbinți – serial: PRO TV
  • ora 20:30 Poftiți pe la noi, poftiți prin țară – emisiune show: Antena 1
  • ora 21:00 Invincibilii: Național TV
  • ora 21:10 Moulin Rouge: TVR 1
  • ora 21:30 În numele legii: PRO TV
  • ora 23:30 Monstrul din Chicago: Național TV