Life

Program TV marți, 9 august. Ce transmisiuni sportive și filme puteți viziona

Programul TV al zilei de marți, 9 august, cuprinde meciuri de fotbal din Liga 2 și Cupa Ligii Angliei și partide de tenis din turneele WTA Toronto și ATP Montreal.
08.08.2022 | 20:30
Program TV marti 9 august Ce transmisiuni sportive si filme puteti viziona
Program TV marți, 9 august. Ce transmisiuni sportive și filme puteți viziona. La TVR 1 un film despre Războiul Civil din SUA: Ucide-i pe toți și întoarce-te singur. Foto: Cinemagia.ro
ADVERTISEMENT

Sportul din programul TV al zilei de marți, 9 august, se reflectă în două direcții foarte clare. Una este fotbalul, unde avem două partide transmise în direct, din Liga 2 și din Cupa Ligii Angliei iar a doua este tenisul, care înseamnă Mastersul de 1000 de puncte de la Openul Canadei, care se dispută la feminin la Toronto și la masculin la Montreal.

CSA Steaua – Metaloglobus încheie etapa 1 din Liga 2 în programul TV marți, 9 august

În Liga 2 se încheie prima etapă a sezonului regulat din noua ediție de campionat. La București, pe noul stadion Steaua echipa lui Daniel Oprița joacă într-un derby bucureștean cu Metaloglobus. Starea de spirit a jucătorilor din lotul CSA Steaua nu este însă cea dorită la start de sezon, pentru că FRF a anunțat numele echipelor care nu au drept de promovare în acest sezon iar roș-albaștrii se regăsesc pe listă, dovadă că nu s-a putut scoate clubul din postura de club departamental.

ADVERTISEMENT

Englezii au plecat la drum, odată cu partidele de campionat la toate diviziile, cu a a treia competiție ca importanță, Cupa Ligii Angliei, care programează acum faza 64/imilor de finală în care nu intră încă echipele din primul eșalon. Se joacă în manșă unică iar Digi Sport propune partida dintre Charlton Athletic din a treia divizie și QP Rangers, din eșalonul secund.

  • ora 18:00 Fotbal Liga 2 etapa 1: CSA Steaua – Metaloglobus: Digi Sport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1
  • ora 18:00 Tenis WTA Toronto turul 1: Digi Sport 2
  • ora 18:00 Tenis ATP Montreal: Eurosport 2
  • ora 21:45 Fotbal Cupa Ligii Angliei: Charlton – QPR: Digi Sport 3
ADVERTISEMENT

Ucide-i pe toți și întoarce-te singur, un film despre Războiul Civil din SUA, în programul TV marți, 9 august

O singură emisiune de divertisment salvează acest gen de producții în programul TV al zilei, exceptând, bineînțeles, transmisiunile în dorect de pe Litoral, de la Saturn, ale Antenei Stars. Este vorba de reality-show-ul Antenei 1 Poftiți pe la noi, poftiți prin țară, cu nea Mărin și vedetele intrate sub dominația sa.

La capitolul filme nu avem foarte multe oferte. PRO TV, TVR 1, Prima TV, Antena Stars și Național TV cu două filme, sunt cele care au în program producții de acțiune, nici una dintre pelicule neavând darul de a mai descreți frunțile. Dintre toate aceste filme încărcate de adrenalină, violențe sau momente horror am optat pentru ceva mai soft, filmul de la TVR 1, Ucide-i pe toți și întoarce-te singur, despre un grup de 7 persoane implicate într-o misiune secretă în timpul Războiului Civil din SUA.

ADVERTISEMENT
  • ora 20:00 Aripi frânte – serial: Kanal D
  • ora 20:00 Cartelul ucigaș: Prima TV
  • ora 20:30 Las Fierbinți – serial: PRO TV
  • ora 20:30 Poftiți pe la noi, poftiți prin țară: Antena 1
  • ora 21:00 Casa terorii: Național TV
  • ora 21:10 Ucide-i pe toți și întoarce-te singur: TVR 1
  • ora 21:30 Dublura: PRO TV
  • ora 22:45 Spionul din poză: Național TV