Sport

Program TV miercuri, 11 august. Ce transmisiuni sportive şi filme puteţi vedea

FANATIK.RO vă detaliază compoentele principale ale programului TV al zilei de miercuri, 11 august (transmisiuni sportive şi filme)
10.08.2021 | 20:30
Program TV miercuri 11 august Ce transmisiuni sportive si filme puteti vedea
ADVERTISEMENT

Programul TV al zilei de miercuri, 11 martie, cuprinde la secţiunea sport fotbal şi tenis feminin. Meciul de fotbal este Supercupa Europei, iar turneul de tenis este unul foarte important, de categoria Masters, 1000 de puncte, la Montreal. Vestea bună este că la această competiţie revine după o absenţă de trei luni şi Simona Halep.

Supercupa Europei în programul TV miercuri, 11 august

Meciul de fotbal opune pe câştigătoarea Champions League, Chelsea Londra, echipei care a cucerit trofeul Europa League, Villarreal. Chelsea tocmai ce a dat marea lovitură prin aducerea golgeterului lui Inter, belgianul Romelo Lukaku, pentru o sumă record în Premier League, 115 milioane euro.

ADVERTISEMENT

Turneul de tenis feminin de la Montreal nu le are la start pe primele două jucătoare ale lumii, Ashleigh Barty şi Naomi Osaka. În afară de Simona Halep dintre românce mai este doar Sorana Cîrstea. Primele trei favorite sunt Aryna Sabalenka, Bianca Andreescu şi Elina Svitolina.

ora 17:00 Tenis feminin WTA Montreal: Digi Sport 2, Digi Sport 4

ora 21:45 Fotbal Cupa Ligii Angliei: Leyton Orient – QPR: Digi Sport 3

ora 22:00 Fotbal Supercupa Europei: Chelsea – Villarreal: Digi Sport 1, Look Plus

Un film biografic de mare valoare, povestea lui Rudolf Valentino, în programul TV miercuri, 11 august

Destul de interesante şi variate ca tematică sunt filmele din programul TV miercuri, 11 august. Prima TV vă propune Catwoman, povestea unei femei care capătă puteri nebănuite şi ajutată de aceste calităţi, care o aseamănă uşor cu o felină, încearcă să facă dreptate într-o localitate, apărând şi dispărând, ceva în genul Omului păianjen.

ADVERTISEMENT

La Naţional TV avem Gardienii mormântului sfânt şi Forţa misterioasă, două producţii foarte dinamice, în prima fiind vorba de mormântul unei dinastii chineze şi misterele lui iar în al doilea despre existenţa unei fiinţe supranaturale, care terorizează un oraş. Însă filmul care merită mare atenţie e la TVR 2, este filmul biografic despre Rudolf Valentino, un star al cinematogragfiei din perioada filmului mut, mort în floarea vârstei de o criză de ulcer.

ora 15:00 Casa amintirilor: PRO TV

ora 20:00 Catwoman: Prima TV

ora 20:00 Nehir – serial: Kanal D

ora 20:10 Rudolf Valentino, destinul unei legende: TVR 2

ora 20:00 Gardienii mormântului sfânt: Naţional TV

ora 20:30 Las Fierbinţi .- serial: PRO TV

ora 20:30 Prieteni de pahar: PRO Cinema

ora 21:30 Răzbunare: O poveste de dragoste: PRO TV

ora 22:00 Forţa misterioasă: Naţional TV

ora 22:15  2:22: PRO Cinema

ora 22:30 Mangaliţa: Antena Stars