Life

Program TV miercuri, 17 noiembrie. Ce transmisiuni sportive și filme pot fi vizionate

FANATIK.RO vă prezintă care sunt transmisiunile sportive și filmele din programul TV al zilei de miercuri, 17 noiembrie, unul în care după foarte mult timp nu avem nici un meci de fotbal
16.11.2021 | 20:30
Program TV miercuri 17 noiembrie Ce transmisiuni sportive si filme pot fi vizionate
Program TV miercuri, 17 noiembrie. Ce transmisiuni sportive și filme pot fi vizionate. Un film polițist excelent la HBO2: Omul din interior. Foto: Cinemagia.ro
ADVERTISEMENT

Fără fotbal va fi programul TV al zilei de miercuri, 17 noiembrie, dar asta nu înseamnă că rubrica sport va avea mult de suferit. Nici vorbă, pentru că este o zi bogată în alte evenimente, la fel de interesante. Avem meciuri din tenisul masculin și feminin, handbal masculin și baschet masculin.

Echipe românești în cupele europene la handbal masculin și baschet masculin în programul TV miercuri, 17 noiembrie

Continuă la Torino Turneul Campionilor la tenis masculin, la simplu și dublu, unde este prezentă și perechea Horia Tecău/Kevin Krawietz. Iar la Turneul Campioanelor se joacă târziu, în noapte, prima semifinală: Kontaveit – Sakkari.

ADVERTISEMENT

Este o zi extrem de bogată în transmisiuni în direct din handbalul masculin de Champions League iar pentru noi crucial va fi jocul Flensburg – Dinamo. Seară cu implicații majore și în baschet, unde avem angrenate două echipe, pe U Cluj în Champions League și pe CSM CSU Oradea în FIBA Europe Cup. Clujenii au meci greu acasă cu israelienii de la Hapoel Holon iar orădenii dacă bat acasă pe ungurii de la Szolnok termină grupa pe locul 2 și merg mai departe în competiție.

ora 01:00 Tenis feminin Turneul Campioanelor semifinală: Kontaveit – Sakkari: Digi Sport 2

ora 15:00 Tenis masculin Turneul Campionilor: Eurosport 2

ora 18:30 Baschet masculin Champions League: U BT Cluj-Napoca – Hapoel Holon: Look Plus

ora 19:45 Handbal masculin Liga Campionilor: Motor Zaporoje – Veszprem: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 19:45 Handbal masculin Liga Campionilor: Elverum – Montpellier: Digi Sport 3, Telekom Sport 3

ora 20:45 Baschet masculin FIBA Europe Cup: CSM CSU Oradea – Szolnok: Digi Sport 4

ora 21:45 Handbal masculin Liga Campionilor: Flensburg – Dinamo: Digi Sport 2, Telekom Sport 1, Look Plus

Omul din interior, un excelent film polițist în programul TV miercuri, 17 noiembrie

Nu sunt foarte multe filme în oferta din programul TV al zilei de miercuri, 17 noiembrie, dar cele difuzate au în general multă calitate. Printre ele se numără și o producție românească puțin cunoscută, S-a furat mireasa, cu Cătălina Grama, cunoscută în lumea showbizului sup apelativul Jojo, în rolul principal furând mireasa de la o nuntă de interlopi cu scopul de a obține o răscumpărare, dar surpriza e că mireasa nu vrea să se mai întoarcă la cel cu care fusese forțată să se mărite!

ADVERTISEMENT

Avem un film foarte profund despre drama unui copil autist la TVR 2, Castele din cărți de joc, două filme comerciale la Național TV, Maestrul Z, cu mult kung-fu și arte marțiale și Noapte explozivă dar și un film polițist perfect, Omul din interior, povestea unui jaf de bancă și a orelor în care angajații băncii sunt ostatici.

ora 20:00 Doctorul misterios – serial: Kanal D

ora 20:00 Maestrul Z: Moștenirea lui Ip Man: Național TV

ora 20:30 S-a furat mireasa: PRO Cinema

ora 21:00 Pentru copii: Cinemax

ora 22:10 Castele din cărți de joc: TVR 2 

ora 22:15 Noapte explozivă: Național TV

ora 23:15 Omul din interior: HBO2