Life

Program TV miercuri, 2 februarie. Ce transmisiuni sportive și filme puteți viziona

FANATIK vă prezintă care sunt transmisiunile sportive și filmele din programul TV al zilei de miercuri, 2 februarie, cu marele derby al Scoției cap de afiș.
01.02.2022 | 20:30
Program TV miercuri 2 februarie Ce transmisiuni sportive si filme puteti viziona
ADVERTISEMENT

Rubrica sport din programul TV al zilei de miercuri, 2 februarie, este formată din două discipline: fotbal și baschet. Fotbal avem din Cupa Spaniei și marele derby al campionatului scoțian, celebrul Old Firm, baschet din Liga națională masculină.

Două meciuri din Cupa Spaniei și derby de Glasgow în programul TV miercuri, 2 februarie

Așadar primele două partide din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Spaniei pot fi urmărite live atât pe Look Sport cât și pe Telekom Sport. Se joacă partidele Valencia – Cadiz și Rayo Vallecano – Mallorca, meciuri care se joacă în manșă unică pe terenurile primelor formații.

ADVERTISEMENT

Cel mai atractiv meci rămâne însă noul episod din bătrânul Old Firm, adică derbyul Celtic Glasgow – Glasgow Rangers. Din păcate, nu îl putem urmări la lucru pe internaționalul român Ianis Hagi, care a suferit o serioasă accidentare și va lipsi câteva luni bune de pe gazon.

  • ora 17:00 Baschet masculin Liga națională: Steaua – CSO Voluntari: Digi Sport 2
  • ora 21:00 Fotbal Cupa Spaniei sferturi: Rayo Vallecano – Mallorca: Look Sport 3, Telekom Sport 3
  • ora 21:45 Fotbal Premier League Scotland: Celtic – Rangers: Look Plus
  • ora 22:00 Fotbal Cupa Spaniei sferturi: Valencia – Cadiz: Look Sport 1, Telekom Sport 2
ADVERTISEMENT

Unul pentru toți, un film emoționant despre profesori și elevi, în programul TV miercuri, 2 februarie

Oferta de filme din programul TV al zilei de miercuri, 2 februarie, este destul de bogată și în același timp suficient de variată, pentru a acoperi o arie cât mai largă de interes. La PRO TV avem Acvila legiunii a IX-a, un film despre un stăpân și un sclav din secolul II implicați într-o aventură neobișnuită. La Prima TV un film psihologic, Regele din California, cu Michael Douglas în rol principal.

Kanal D vine cu un nou serial, Mă numesc Zuleyha, cu un prim episod de 120 de minute. O comedie oferă TVR 2, Mariachi Gringo, două filme de acțiune Național TV, Crime justificate și Ucide-i pe toți. Dar pelicula de pe Cinemax, Unul pentru toți, merită ceva special, fiind povestea unui profesor suplinitor trimis într-un alt oraș și problemele cu care se confruntă acesta în raportul cu clasa.

ADVERTISEMENT

ora 20:00 Mă numesc Zuleyha – serial: Kanal D

ora 20:00 Regele din California: Prima TV

ora 20:00 Crime justificate: Național TV

ora 20:10 Mariachi Gringo: TVR 2

ora 20:30 Arma secretă: PRO Cinema

ora 22:00 Ucide-i pe toți: Național TV

ora 22:30 Acvila legiunii a IX-a: PRO TV

ora 23:10 Ultima tură: HBO

ora 23:35 Unul pentru toți: Cinemax